Hoppa till innehåll

Professionella utbildningar inom fordonsteknik

Våra utbildningar inom fordonsteknik riktar sig till främst till ledare i alla branscher, bilverkstäder, bilmekaniker och lastbilsmekaniker som vill öka sin konkurrenskraft och demonstrera för sina kunder den trygghet som kommer med beprövad kunskap och säkerhetstänk. Vi erbjuder flera typer av utbildningar inom fordonsbranschen. Utbildning inom fordonsteknik kräver kompetenta lärare samt rätt utrymmen för både verkstadsarbete och bilkörning. Med specialiserade lokaler och erfaren personal kan Training Partner tryggt erbjuda just det. Detta ger er som kursdeltagare efter avslutad utbildning full koll på både teoretisk och praktisk kunskap som sitter. Du och dina kollegor får ett försprång i servandet av framtidens högteknologiska fordon.

Utbilda dig inom fordonsteknik genom Training Partner

Training Partner erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fordonsbranschen. I och med vårt Training Center och vår testbana vid Arlanda har vi på senare år utöver utbildningar inom fordonsteknik specialiserat oss på att utföra lanseringar, events och mässor. Detta ger oss möjligheten att erbjuda våra kunder en knytpunkt för alla sorters tjänster för marknaden. Vi har förmågan att anpassa våra tjänster till specifika varumärken inom fordonsbranschen och samtidigt utbilda personal ner på detaljnivå inom fordonsteknik. I produktportföljen har vi öppna och företagsspecifika utbildningar i allt från ledarskap och praktisk verkstadsjuridik till el, elektronik och avancerad förarutbildning.

På vårt ​Drivelab BIG, strategiskt nära Arlanda och Stockholm, utbildar vi landets alla besiktningsingenjörer och besiktningstekniker - på både lätta och tunga fordon. Idag har vi cirka sjuttiofem anställda och uppdrag i hela Europa. Kurser hålls antingen i våra utbildningslokaler eller på plats hos ert företag. Kom till oss ni med och se hur vi kan driva er framåt!

Fordonstekniska utbildningar för ditt varumärke

När vi arrangerar varumärkesspecifika kurser i fordonsteknik hämtar vi hem kunskapen från er verksamhet. Detta låter oss utforma utbildningen för att matcha deltagarna så bra som möjligt. För att bäst stärka er profil och ge er expertkunskap inom områden relevanta för er levererar vi hela paket i samklang med er varumärkesprofil och era värderingar.

Öppna bilutbildningar

I våra öppna fordonstekniska utbildningar, till exempel ackreditering och kurser för kylcertifikat eller diagnostekniker, undervisar vi som Training Partner. Deltagare kan komma från flera olika företag och varumärken. Det är alltid du som kund som bestämmer om du ska delta i en öppen eller företagsanpassad utbildning och om ni vill delta i våra lokaler eller på plats hos er.