Dags för EVENT nära arlanda?

Söker du möjligheter för en produktlansering, presentera nya koncept, hålla en kick-off eller ett mingel så hjälper vår eventgrupp dig från idé till genomfört event nära Arlanda.
I våra lokaler får vi allt från små produkter till personbilar och stora lastbilar. Detta gör att vi kan ta upplevelsen till en helt ny nivå.

Vi är din partner när det kommer till lansering av fordon eller produkter. Vi vet vad som krävs för att lyfta din lansering och ditt event till något utöver det vanliga.

Event---Vad-vi-behöver-av-dig

Detta behöver vi av dig

Projktledning inför event

Projektplanering inför eventet

austin-distel-rxpThOwuVgE-unsplash

Projektledning under eventet

Produktlanseringen SOM Lyfter ditt företag

För oss är det viktigt att lanseringen har en tydlig koppling till din verksamhet och att alla kan ta hem kunskapen och omsätta den till verklighet. Att arrangera en lansering, ett produktevent, en mässa eller liknande handlar om att leverera en nyttig och användbar upplevelse till deltagarna. En upplevelse som ger deltagarna rätt känsla för just din produktnyhet.

Training Partner skräddarsyr layouten när du lanserar en produkt eller koncept. Vi bistår med allt från lokaler till testkurser för att optimera förutsättningarna för ditt evenemang. Vi ser till att sätta ihop ett professionellt team med rätt energi och kompetens. Du får hjälp med all logistik och administration – från att ordna jämförelseprodukter till att skicka ut inbjudningar.

Vi kontaktar partners, skickar ut förkunskapstester och säkerställer ett högt deltagande. Vi kan hjälpa er att skapa en egen lanseringssajt för just erat event!

Kort sagt, vårt jobb är att överträffa dina deltagares förväntningar.
Ditt jobb är att ta äran för det.

För dig som ska nå ut med en ny produkt eller ett nytt koncept är det viktigt att dina medarbetare är med på banan. När vi på Training Partner lanserar en ny produkt får våra medarbetare förstahandskännedom om din lansering. Vi tycker att det är självklart! Under ett event hos oss ser vi till att driva entusiastiska medarbetare till ambassadörer för din produkt.

TESTTRACK

Visste du att det är möjligt att använda vår testbana i samband med ditt event? Beräknade testkörningar kan ordnas här.

Skulle du vilja att bli kontaktad av oss?

Har en fråga? Fråga oss nu.

Genom att kontakta oss godkänner du att vi sparar dina personuppgifter i enlighet med vår politik. Läs mer här.