DRIVELAB STOCKHOLM

Vi förbättrar ert utbildningskoncept
DriveLab Stockholm är en plats dedikerad till utbildning och event för fordonsbranschen. I över 20 år har vi varit en komplett utbildningspartner, främst inom fordonsbranschen till många kunder. Vi har allt du behöver för att outsourca hela eller delar av ditt utbildningskoncept. 

Vi utbildar vår personal till att planera, hantera och administrera hela ert utbildningskoncept. Förutom våra konferensrum och teknikhallar har vi alla förutsättningar att hantera många typer av produkter, från det minsta ända upp till större fordon, maskiner och lastbilar.Drivelab Stockholm är

Som partner till oss kan du känna sig säker på att din personal och ditt nätverk får rätt utbildning, i rätt miljö. Ta hjälp av Training Partner du också.

PARTNER IN BUSINESS

Vi är din helhetspartner när det gäller kompetensutveckling. Har vi inte kompetens hos oss tar vi fram den åt dig. Vi tycker att det är viktigt att du som kund har en ”One Stop Shop” – en person som blir din kontakt för allt. En Partner in Business, helt enkelt.

Skräddasydda lösningar

Att vara en bra partner betyder inte bara att man gör det som krävs idag. Det är nödvändigt att planera för framtiden och kontinuerligt tänka på nästa steg. Att tänka och agera långsiktigt, då kan man åstadkomma förändring på riktigt.

Vi tar hand om din utbildningsenhet och frigör tid och resurser för ditt företag, som du istället kan använda till att utveckla din kärnverksamhet, dina specialistkunskaper, tjänster och produkter. När du behöver hjälp, där finns vi.

Vår vision är att skräddarsy en rad olika tjänster för att höja kompetensen hos företag och organisationer. Alla medarbetare är unika och därför skapar vi individuella lösningar som passar just dina behov.