ARLANDA TEST TRACK - TESTBANAN DU MÅSTE UPPLEVA

Intill vårt teknikcenter i Arlanda utanför Stockholm ligger vår nya Test Track, en testbana utöver det vanliga, byggd för att utmana alla typer av fordon och förare. Att få uppleva fordonet eller fordonsprodukten på rätt bana och i rätt miljö ger dig nya infallsvinklar och säljargument. 

Välkommen till en testbana som ger dig en körupplevelse utöver det vanliga.

TEST TRACK 1

Längd Dynamic course: 920 meter.
Längd Test area: 860 meter.
Bredd Dynamic course: 10 meter.
Bredd Test area: 6, 10, 20, 30 meter.
Checkpoint 200 kvm

EN TESTBANA - TVÅ DELAR

Arlanda Test Track 1 är en smart bana, som hjälper dig att göra rätt val och leder föraren så mycket som möjligt, på ett intuitivt sätt. Banan är i huvudsak uppdelad i två olika delar: Dynamic Course och Test Area. Banan kan anpassas och delas upp för flera grupper, så du kan utföra förarutbildningar, fordonstester och enskilda övningsmoment samtidigt.

Alldeles intill Arlandastad test track har du våra konferens- och tekniklokaler som ger dig utmärkta möjligheter att kombinera teoretiskt och praktiskt lärande. Eller varför inte utnyttja anläggningarna och testbanan till nya slagkraftiga produktlanseringar.

TEST TRACK ONE

FAKTA, ARLANDA TEST TRACK

Längd Dynamic course: 920 meter
Längd Test area: 860 meter
Bredd Dynamic course: 10 meter
Bredd Test area: 6, 10, 20, 30 meter
Checkpoint: 200 kvm

BOKA VISNING

Intresserad av att se Arlanda Test Track? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en genomgång av Test Track 1 och Checkpoint.

DYNAMIC COURSE OCH TEST AREA

På Dynamic Course kan du på ett tryggt och säkert sätt bedöma olika fordon (tunga & lätta). På vägbanan kan du jämföra olika bilars chassidynamik i hastigheter ända upp till 160 km/h. Dynamic Course innehåller stora höjdskillnader och skarpa kurvtagningar. Skillnader som gör att föraren får en tydlig bild av hur bilen beter sig dynamiskt. Test Area är bland annat avsedd för att kunna göra tester, mätningar, prestandatester och jämförelsetester.

4X4 TRACK – FÖR TUFFA MILJÖER!

4×4 Track har skapats för att på ett smidigt sätt kunna testa och visa fordons prestanda i terrängunderlag. Med sina branta backar och lutande partier utmanar banan både förare och fordon.