Skip to content

Innovativ och Driven Projektledare till kunduppdrag


Training Partner hjälper företag i fordonsbranschen att accelerera sin kompetens och sin affär. Vi älskar att utveckla medarbetare, att få människor att växa och att få dem att bli stjärnor. Idag har vi Training Center på Arlanda men vi hjälper företag i norra Europa att accelerera sin kompetens och med affärskritiska projekt. Vi finns där våra kunder finns, och vi skapar skräddarsydda koncept för varje kund. När det gäller kompetensutveckling tror vi inte att ”one size fits all”. Vi tror på individuella lösningar, utbildningar, events och utvecklingsprojekt som passar kundens unika behov.


EN HELHETSLEVERANTÖR INOM UTBILDNING, KONFERENS, EVENT OCH INNOVATION

Idag hjälper vi våra kunder med allt ifrån att utbilda deras chefer, säljare och tekniker till att utveckla deras tjänsteutbud och ta hand om exempelvis deras utbildningsadministration, kundservice, support, affärsutveckling och andra kritiska projekt. Vi skapar och sköter lanseringsprojekt när en kund exempelvis vill marknadsföra och skapa intresse om en ny produkt på marknaden. På vår site i Arlanda har vi en toppmodern konferensanläggning och en testbana som tar kundupplevelsen till en unik nivå. Allt vi gör skräddarsys och vi brinner för detaljerna och att levererat kundvärde är alltid i centrum.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Din roll som projektledare innebär att styra, planera, leda, koordinera och löpande stämma av de olika delarna i projektet och på så sätt utgöra den samordnande funktionen. Det är din uppgift att få alla delar att fungera. Du har det övergripande ansvaret för projektet och att du uppnår uppställda mål vad gäller kvalitet, ekonomi, tidsplan och kundnöjdhet.

Som en röd tråd genom ditt arbete ingår att aktivt bevara, utveckla och skapa nya kundrelationer.

SPECIFIKT FÖR DETTA UPPDRAG

Du kommer att jobba nära en av Training Parters befintliga kunder inom automotive och initialt tillsammans med kunden ta fram en analys av viktiga processer runt HR, kompetensförsörjning och andra viktiga delar i kundens affär. Denna analys kommer sedan ligga till grund för det specifika projekt du kommer starta och driva med framgång och i nära samarbete med kunden.

I projektet kommer du att ansvara för att implementera nya innovativa arbetssätt inom HR, talangattraktion och kompetensförsörjning med kopplat systemstöd på kundens återförsäljare i Sverige. Projektets klara målsättning är att förbättra processerna som idag ger direkt effekt på kundens kunder. Arbetet kommer att kräva stor innovativ förmåga hos dig att tillsammans med kunden hitta nya vägar och sätt att lösa utmaningar vad gäller att exempelvis hitta kompetens i bristyrken och på så sätt utveckla servicenivå och kundupplevelse. Du kommer samarbeta med andra länders projektledare som har genomfört eller kommer genomföra liknande projekt och ni kommer löpande ha ett utbyte av best practice och utveckling.

KVALIFIKATIONER

För att lyckas i denna roll måste du vara strukturerad, noggrann och flexibel och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Du har en utpräglad social kompetens och ser det som stimulerande att möta nya människor. Du behöver också vara säljande och övertygande i ditt sätt när det gäller att implementera nya processer och sälja in idéer. Du kommer mötas av motstånd som ”så här har vi alltid gjort det” och behöver därför vara duktig på att övertyga. Du är en driven person med en stark strävan att hela tiden utveckla dig själv inom ditt yrkesområde och drivs av att nå målen som är uppsatta.

Du har en god förmåga att se och förstå helheten och hur resultatet i projektet i slutänden kommer påverka kundens kundnöjdhet.

Följande kvalifikationer är meriterande:

  • Erfarenhet från arbete som projektledare är en fördel
  • Erfarenhet från att implementera olika system
  • Erfarenhet från HR-branschen: exempelvis från rekrytering/urval, employer branding, från systemleveranör eller talent management är meriterande
  • Hög förmåga att löpande analysera risker och möjligheter i ett projekt och kommunicera till ditt team, kunden och närmaste chef
  • Mycket god förmåga att kommunicera med människor på alla nivåer
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, tyska är meriterande
  • Framgångsrik erfarenhet från att skapa och utveckla långvariga kundrelationer
  • Goda kunskaper i Office-paketet

Övrigt

Du kommer ha Training Partners site i Arlanda som din bas men du kommer att arbeta mycket både hos generalagenten som ligger i Stockholms samt ute hos återförsäljarna runt om i Sverige. Projektet kan komma att utvidgas till andra länder vid ett senare skede.

LADDA NER PDF

Tjänsten är heltid och en tillsvidare anställning som börjar med provanställning

Lön enl. ök.

Sänd in din ansökan omgående om du är intresserad, dock senast 14/2-2020.

Urval av kandidater kommer att ske löpande.

Maila din ansökan till erik.engstrom@trainingpartner.se

Märk din ansökan med ”Innovation Projektledare till kundprojekt” i ämnesraden.

Ev. frågor om tjänsten besvaras av Erik Engström per email eller telefon +46 735 445 375

TRANSLATE »