Skip to content

Utbildnings-administratör

Är du en serviceinriktad person som värdesätter struktur och noggrannhet? Trivs du med ett varierande arbete som innebär många olika typer av kontakter? Då kan du vara den vi söker!

Training Partner hjälper företag i fordonsbranschen att accelerera sin kompetens. Vi älskar att utveckla medarbetare. Att få människor att växa. Och att få dem att bli stjärnor. Idag har vi Training Centers i Arlandastad men vi hjälper även företag i hela norra Europa att accelerera sin kompetens. Vi finns där våra kunder finns, och vi skapar skräddarsydda koncept för varje kund. När det gäller kompetensutveckling tror vi inte att ”one size fits all”. Vi tror på individuella lösningar, utbildningar eller events som passar kundens unika behov.

KVALIFIKATIONER

Du har någon form av administrativ utbildning på minst gymnasienivå och arbetslivserfarenhet från administrativt arbete. Du har god ekonomisk förståelse och grundläggande ekonomiska kunskaper.

Du har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete. Du stimuleras av att arbetsuppgifterna snabbt kan förändras och att du trivs med att arbeta under tidspress. Din styrka är att ha många bollar i luften.

Du älskar att arbeta med människor och att ge bästa service och gott bemötande. Du är en lagspelare och är prestigelös och tvekar inte att rycka in där det behövs.

ARBETSUPPGIFT

Som Training Coordinator hos Training Partner arbetar du i team och ansvarar för en eller flera kunder. Ditt huvuduppdrag är utbildningsadministration i samband med utbildningar och event. Du är mycket noggrann, flexibel och lösningsorienterad. Du har en förmåga att hålla många bollar i luften vilket' innebär att du är lyhörd och strukturerad. Du är duktig på att utrycka dig - både i skrift och tal och behärskar engelska utan problem. Du trivs med att ha kontakt med personer över mail och telefon och får energi av att ge kunden bra service och upplevelse.

För att lyckas i rollen vill vi att du:

  • Har en god ekonomisk förståelse samt grundkunskaper i ekonomi
  • Har goda kunskaper i Officepaketet
  • Har lätt för att lära dig olika typer av IT-system
  • Har körkort och tillgång till egen bil
  • En merit om du har erfarenhet från fordonsbranschen

LADDA NER PDF

Vi erbjuder en spännande och dynamisk arbetsplats i ett intressant företag som växer. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett eget driv samt är duktig på att prioritera och ser snabba förändringar som något stimulerande.

Våra arbetstider är måndag-fredag 8–17.

Anställningsort Arlandastad men du kan även tidvis komma att arbeta hos kund.

Sista ansökningsdag är 2019-12-13

Tjänsten är en heltidstjänst och urval sker löpande.
Skicka in cv och personligt brev till sofie.roberte@trainingpartner.se och skriv “Ansökan Utbildningsdministratör” i ämnesraden.

TRANSLATE »