Drivelab BIG

Cirka 5 000 kvm helt anpassade för tunga, stora fordon såsom lastbilar, bussar och maskiner. Drivelab BIG har 36 meter långa teknikhallar med nio meter i takhöjd. På Drivelab BIG har vi tänkt på allt. Bara fem minuter ifrån Arlanda och precis intill motorvägen – E4, har vi skapat en mötesplats för den tunga fordonsindustrin. 

Här njuter du av konferenslokaler med hög standard och när det gäller upplägget så är det du och din fantasi som sätter gränser för vad du vill skapa hos oss.

HÄR FINNS VI

Mitt i den nya flygplatsstaden Airport City Stockholm ligger Drivelab Big i direkt närhet till våra andra anläggningar i Arlandastad. Med fem minuter från Arlanda flygplats och bredvid en av sveriges mest trafikerade Europavägar har vi tänkt på allt. Fokus ligger på fordonsbranschen men vi välkomnar alla branscher att hålla sina evenemang och utbildningar hos oss.

Besöksadress :

FÖR TUNGA LASTBILAR BUSSAR OCH MASKINER

I alla våra lokaler finns det möjlighet att ha fordon inomhus. Alla våra ytor är moderna och färgneutrala vilket gör det enkelt att skapa din egen varumärkesprofil. Två minuter från anläggningen ligger testbanorna där du testar fordon och produktnyheter i skarpt läge. Välkommen till en plats som älskar ny teknik.

Här på DriveLab Center håller vi många av våra utbildningar och konferensrum och våra 36 teknikhallar kan anpassas efter just era behov. Här utbildar vi personal som jobbar med många av de största bilmärkena. Vi skräddarsyr din upplevelse för att uppnå dina mål.