SCANDIC ARLANDASTAD

I entrén till Scandic Arlandastad möts våra gäster av en öppen och välkomnande lobby- och loungemiljö, med högt i tak och en modern och ombonad känsla. Inredningen består av en skön mix av moderna möbler i skandinavisk design, anpassade för alla. 

I hotellets rymliga restaurang välkomnas varje dag upp till 200 gäster till frukost, lunch och middag. Här serveras internationella rätter i toppklass med lokala råvaror.

VÄGBESKRIVNING

Följ E4 mot Pionjärvägen i Rosersberg. Ta avfart 180-Trafikplats Märsta från E4. Fortsätt in på Pionjärvägen. Destinationen kommer att vara på höger sida.

DRIVELAB HOTEL - FÖR UTBILDNING OCH LANSERING I FORDONSBRANSCHEN

TYSTA & STILRENA RUM

Hotellets 150 stilrena och ljudisolerade hotellrum finns i två kategorier, Standard och Superior. Rummen är ljudisolerade och passar för affärsresenärer, konferensdeltagare och gäster som kommer med flyg på väg till eller från semester.

PARKERING & GRATIS SHUTTLE SERVICE TILL FLYGPLATSEN

Scandic Arlandastad är det nya konferenshotellet där människor möts, arbetar och umgås nära Arlanda flygplats. Hotellet erbjuder gratis Shuttle service mellan 04:30 – 00:00, till och från Arlandas terminaler. För gäster som väljer att komma med bil finns gratis parkering rätt utanför hotellet.

WELLNESS MED GYM & BASTU

Hotellets wellness- och fitnesscenter ligger på de två översta våningarna i hotellet. Här finns en stor bastu och ett fullt utrustat gym där gästerna kan se flygen komma in över Arlanda flygplats.

Skulle du vilja att bli kontaktad av oss?

Har en fråga? Fråga oss nu.

Genom att kontakta oss godkänner du att vi sparar dina personuppgifter i enlighet med vår politik. Läs mer här.