Skip to content

SCANDIC

ARLANDASTAD

I entrén till Scandic Arlandastad möts våra gäster av en öppen och välkomnande lobby- och loungemiljö, med högt i tak och en modern och ombonad känsla. Inredningen består av en skön mix av moderna möbler i skandinavisk design, anpassade för alla. I hotellets rymliga restaurang välkomnas varje dag upp till 200 gäster till frukost, lunch och middag. Här serveras internationella rätter i toppklass med lokala råvaror.

HÄR FINNS VI

Vi har byggt ett av Nordens mest moderna konferenscenter för ny teknik intill Arlanda flygplats. Här har vi tänkt på allt. Här kan du njuta av en konferensanläggning med hög standard som är fullständigt anpassad för fordon av olika slag. När det gäller upplägg så är det du och din fantasi som sätter gränserna för vad du vill skapa hos oss.

 

VÄGBESKRIVNING

Följ E4 mot Pionjärvägen i Rosersberg. Ta avfart 180-Trafikplats Märsta från E4. Fortsätt in på Pionjärvägen. Destinationen kommer att vara på höger sida.

DRIVELAB HOTEL - FÖR UTBILDNING OCH LANSERING I FORDONSBRANSCHEN

TYSTA & STILRENA RUM

Hotellets 150 stilrena och ljudisolerade hotellrum finns i två kategorier, Standard och Superior. Rummen är ljudisolerade och passar för affärsresenärer, konferensdeltagare och gäster som kommer med flyg på väg till eller från semester.

 

EFFEKTIVA MÖTEN & KONFERENSER

På hotellet finns totalt 6 moderna och ljusa konferenslokaler i olika storlekar, som alla är utrustade med toppmodern teknik och AV-utrustning. Lokalerna ligger på entréplan med närhet till restaurang och lounge som inbjuder till spontana möten. Med hotellets flexibilitet finns det möjlighet att snabbt ställa om lobby och restaurang till ett större Showroom för produktlanseringar, events och utställningar.

 

STÖRRE EVENTS

Krävs det större mötesytor har hotellet ett nära samarbete med TRAINING PARTNER. Här kan vi erbjuda en mässhall för upp till 350 sittande eller 500 minglande gäster.

 

WELLNESS MED GYM & BASTU

Hotellets wellness- och fitnesscenter ligger på de två översta våningarna i hotellet. Här finns en stor bastu och ett fullt utrustat gym där gästerna kan se flygen komma in över Arlanda flygplats.

 

PARKERING & GRATIS SHUTTLE SERVICE TILL FLYGPLATSEN

Scandic Arlandastad är det nya konferenshotellet där människor möts, arbetar och umgås nära Arlanda flygplats. Hotellet erbjuder gratis Shuttle service mellan 04:30 – 00:00, till och från Arlandas terminaler. För gäster som väljer att komma med bil finns gratis parkering rätt utanför hotellet.

hotel1
hotel2
hotel3
hotel4