SCANDIC ARLANDASTAD

I entrén till Scandic Arlandastad möts våra gäster av en öppen och välkomnande lobby- och loungemiljö, med högt i tak och en modern och ombonad känsla. Inredningen består av en skön mix av moderna möbler i skandinavisk design, anpassade för alla. 

I hotellets rymliga restaurang välkomnas varje dag upp till 200 gäster till frukost, lunch och middag. Här serveras internationella rätter i toppklass med lokala råvaror.

VÄGBESKRIVNING

Följ E4 mot Pionjärvägen i Rosersberg. Ta avfart 180-Trafikplats Märsta från E4. Fortsätt in på Pionjärvägen. Destinationen kommer att vara på höger sida.

DRIVELAB HOTEL - FÖR UTBILDNING OCH LANSERING I FORDONSBRANSCHEN

TYSTA & STILRENA RUM

Hotellets 150 stilrena och ljudisolerade hotellrum finns i två kategorier, Standard och Superior. Rummen är ljudisolerade och passar för affärsresenärer, konferensdeltagare och gäster som kommer med flyg på väg till eller från semester.

PARKERING & GRATIS SHUTTLE SERVICE TILL FLYGPLATSEN

Scandic Arlandastad är det nya konferenshotellet där människor möts, arbetar och umgås nära Arlanda flygplats. Hotellet erbjuder gratis Shuttle service mellan 04:30 – 00:00, till och från Arlandas terminaler. För gäster som väljer att komma med bil finns gratis parkering rätt utanför hotellet.

WELLNESS MED GYM & BASTU

Hotellets wellness- och fitnesscenter ligger på de två översta våningarna i hotellet. Här finns en stor bastu och ett fullt utrustat gym där gästerna kan se flygen komma in över Arlanda flygplats.