EVENTHALL

Med våra moderna konferens- och eventhallar kan vi nu för första gången ta emot grupper på 500 personer samtidigt i samma lokal som innehåller den senaste tekniken. En ledvägg med nio ihopkopplade tv-skärmar. Tre mikrofoner finns att tillgå. Även front- och takhögtalare samt en låg scen i moduler. 

Lokalen är också avdelningsbar för anpassning.
Detta är en av de absolut modernaste eventlokalerna i Norden.

HÄR FINNS VI

Vi har byggt ett av Nordens mest moderna konferenscenter för ny teknik intill Arlanda flygplats. Här har vi tänkt på allt. Här kan du njuta av en konferensanläggning med hög standard som är fullständigt anpassad för fordon av olika slag. När det gäller upplägg så är det du och din fantasi som sätter gränserna för vad du vill skapa hos oss.

VÄGBESKRIVNING

EVENT CENTER ARLANDA

Vi har byggt ett av Nordens mest moderna konferenscenter för ny teknik intill Arlanda flygplats. Här har vi tänkt på allt. Här kan du njuta av en konferensanläggning med hög standard som är fullständigt anpassad för fordon av olika slag. När det gäller upplägg så är det du och din fantasi som sätter gränserna för vad du vill skapa hos oss.

– Vi är helt övertygade om att vårt Event Center kommer att spela en viktig roll när det gäller framtida events och lanseringar i fordonsbranschen, säger Peter Olofsson, ägare, Training Partner.

 

DESIGNAT EFTER KUNDENS BEHOV

Med ett kraftigt ljud- och ljussystem och en videovägg på 3,6 x 2 meter håller nya Event Center en hög standard. Vilket ger våra konferensdeltagare stora valmöjligheter när det gäller att kunna skräddarsy sina event på ett unikt och spännande sätt.

– När vi har designat eventlokalerna har det varit väldigt viktigt att utforma de efter våra kunders behov. Det är viktigt att alla konferenslokaler harmonierar med varandra. Tillsammans med den befintliga testbanan och det nya hotellet som öppnar i början av november kommer Drivelab Stockholm bli den mest spännande platsen i Europa när det gäller fordon och events, säger Peter Olofsson.