utbildningsadministration

Outsourca er utbildningsenhet - Vi kan fordonsbranschen

Vi vill göra det enkelt för dig i fordonsindustrin. Våra medarbetare är specialiserade på branschens varumärken och förser dig med outsourcing och utbildningsadministration. Vi sköter er kursadministration och väljer rätt utbildare, lokaler, mat och hotell.

Outsourca administration - så funkar det!

VI FRIGÖR ERA RESURSER

Genom att låta oss sköta er utbildningsenhet frigör ni resurser till er kärnverksamhet. Vi erbjuder professionella och kostnadseffektiva lösningar inom fältet administration outsourcing. Exklusivt för företag som arbetar med fordonsteknik och fordonsrelaterade produkter.

Det kan gälla hela er utbildningsavdelning eller bara en del. Vi arbetar direkt i era system eller i vårt Learning Management System, där vi hanterar era medarbetares kompetenser och utvecklingsplaner.

EN KOMPLETT LÖSNING FÖR FORDONSINDUSTRIN

Vi planerar utbildningen, producerar utbildningsmaterial och kan ta hand om all administration. Vi kan samordna med era kunniga utbildare eller erbjuda kompetenta och erfarna utbildare från oss som specialiserar sig på ert varumärke. Du får en lösning som är skräddarsydd för fordonsbranschen. En lösning som stärker ert varumärke och position.

Med våra resurser kan vi kostnadseffektivt och professionellt driva din utbildningsavdelning så att du och ditt företag kan fokusera på er kärnverksamhet.

VARFÖR OUTSOURCA ER ADMINISTRATION?

Genom att låta oss sköta hela er enhet för utbildning frigör ni resurser som ni istället kan lägga på att utveckla er verksamhet. Vårt tips är att man gör det man är bra på – inom övriga områden tar man experthjälp. Vi har arbetat med utbildningsadministrationen inom fordonsbranschen i 20 år. Outsourca er administration och låt oss göra jobbet.

teknikutbildning

Fordonsteknik

Teknikutbildning

Vi älskar ny teknik och vi älskar att få andra människor att förstå den.
Läs mer här
Lansering av bil

Produktlansering och event

Vi skapar upplevelser

Vi förverkligar dina idéer och skapar rätt fokus när det gäller events och lanseringar.
Läs mer här!
nyhetsbrev
blogg
karriar

Work with us!

Karriär

Motivation, driv och upplevelser. Kanske är du en av oss?
Läs mer!
more-driven-than-others

More driven than others

More Driven Than Others

Välkommen till Training Partner om du också vill se vad driv kan göra med ett företag.
Läs mer!
automotivate-yourself

Automotivate yourself!

Automotivate yourself!

Motivation betyder allt. Oavsett uppgift. Oavsett sammanhang. Oavsett mål. 
Läs mer!