fordonsteknik

Fordonsteknisk utbildning på påbyggnadsnivå

Våra utbildningar inom fordonsteknik riktar sig till fordonsmekaniker och bilverkstäder som vill öka sin konkurrenskraft. De hålls i våra utbildningslokaler eller så kommer vi ut till ditt företag. Du och dina kollegor får ett försprång i servandet av framtidens högteknologiska fordon.

våra tekni​kutbildningar

SPECIFIKT FÖR DITT VARUMÄRKE

Vi tillhandahåller två olika typer av fordonsteknisk utbildning. När vi arrangerar varumärkesspecifika kurser hämtar vi hem kunskapen från er verksamhet. Vi utformar utbildningen för att matcha deltagarna så bra som möjligt och levererar alltsammans i samklang med er varumärkesprofil och era värderingar.  

ÖPPNA UTBILDNINGAR

I våra öppna fordonstekniska utbildningar, till exempel ackreditering och kylutbildningar, undervisar vi som Training Partner. Grupperna kan innehålla deltagare från flera olika företag och varumärken. Det är alltid du som kund som bestämmer om du ska delta i en öppen eller varumärkesspecifik utbildning.

EFTERTRAKTAD KOMPETENS

Oavsett val av teknisk utbildning fördjupar du dina kunskaper och får högre kompetens. Det kan gälla fält som elektronik, mekanik och felsökning.

Training Partners utbildningar för ackrediterade verkstäder är utvecklade tillsammans med SWEDAC och Transportstyrelsen. Våra utbildningar i kylteknik ger dig förberedande kunskaper inför examination. Efter godkänd examination har du möjlighet att ansöka om certifikat hos INCERT som visar att du är behörig att utföra service och reparationer på mobila kyl- och luftkonditioneringsutrustningar. Training Partner är godkänt Examinationscenter av INCERT.

VARFÖR SKA DU UTBILDAS I NY TEKNIK?

Fordons- och verkstadsbranschen är mer högteknologisk än någonsin. Och den tekniska utvecklingen pågår ständigt. Kraven på kunnande och service blir allt högre och det gäller att teknikerna ligger i framkant utbildningsmässigt. Vi på Training Partner älskar ny teknik och vi älskar att få andra människor att förstå den.

nyhetsbrev
blogg
karriar

Work with us!

Karriär

Motivation, driv och upplevelser. Kanske är du en av oss?
Läs mer!
training-center-arlandastad

Training Center Arlanda

Strategisk mötesplats

Vi har byggt ett av Nordens mest moderna konferenscenter för ny teknik intill Arlanda flygplats. Läs mer här!