DATASKYDDSFÖRORDNINGEN - GDPR

 

INFÖR KURSEN


För att tillgodogöra er utbildningen på bästa sätt, bör ni ha ett påbörjat arbete gällande GDPR i er verksamhet. Detta gäller särskilt arbetet med inventering av personuppgiftsregister, vilka uppgifter som sparas, hur länge samt när gallring sker av dessa uppgifter idag. 

om utbildningen

Den 25 maj 2018 trädde den nya dataskyddsförordningen (GDPR) i kraft. Den ersätter den tidigare gällande Personuppgiftslagen (PUL) och ställer nya, tuffare krav på hur företag bl.a. hanterar personuppgifter i sin verksamhet.
- Hur hanterar ni era kunders, leverantörers och anställdas personuppgifter?
- Vad kan, bör och måste man göra för att följa GDPR?
- Hur informerar vi vår egen personal på rätt sätt?
- Hur prioriterar man allt som bör göras?

Vi på Training Partner hjälper gärna ert företag att få fart på arbetet med GDPR. Bl.a. strukturerar vi upp de olika momenten och gör en prioriteringslista, ser över dokumentbehov när ni är Personuppgiftsansvariga resp. - biträden. 

Vill ni veta mer? Kontakta oss genom att klicka i rutan för "intresseanmälan" så hör vi av oss inom kort.



 

FÖRKUNSKAPER

Inga förkunskaper krävs.

OMFATTNING

Vi erbjuder att hjälpa er att få fart på arbetet med GDPR, ofta räcker en dag men varierar såklart beroende på vad ni gjort hittills själva. Priset för konsulttjänsten är 7900:- per dag exkl. ev.  resor och logi.

NÄR

Ett antal tillfällen under april-maj 2018. Sista anmälningsdag 31 mars har passerat men kontakta oss vid intresse ändå, då det kan finnas lediga platser.

VAR

Training Partner, Pionjärvägen 2, Arlandastad

INVESTERING

7900:- per dag exkl. moms resor och ev. logi. Utgångspunkten är att vi besöker er eftersom det är hos er verksamheten bedrivs.

BOKA UTBILDNING I DEN NYA DATASKYDDSFÖRORDNINGEN (GDPR)

Lämna en intresseanmälan nedan
 

UPPGIFTER OM DELTAGAREN

UPPGIFTER OM ANMÄLAREN

Medlem i branschorganisation

nyhetsbrev
blogg
Utbildning i el och elektronik steg 1

Utbildning

El och elektronik steg 1

Få kompetens att arbeta med mätteknik inom spänning, ström och resistans. 
Läs mer här!
Utbildning i el och elektronik steg 2

Utbildning

El och elektronik steg 2

Fördjupa din kunskap om elektronik och CAN-bus-system. 
Läs mer här!
Säker hantering av gasfordon

Utbildning

Hantering av gasfordon

Skaffa dig kunskap i olika gassystem. 
Läs mer här!
Ny som chef

Utbildning

Ny som chef

Utbildning för dig som är ny eller har arbetat en tid som ledare. 
Läs mer här!
Utbildning i kylteknik

Utbildning

Kylteknik

För dig som vill ta ett nytt eller förnya ditt befintliga certifikat i kylteknik. 
Läs mer här!
Utbildning-i-pyroteknisk-utrustning_puff

Utbildning

Utbildning i PU

För dig som hanterar pyroteknisk utrustning i fordon. 
Läs mer här!