Skip to content

Viktig information i samband med coronaviruset covid-19

Utbildningar inom teknik

Våra utbildningar inom teknik riktar sig till främst till ledare i alla branscher, bilverkstäder och fordonsmekaniker som vill öka sin konkurrenskraft. Vi erbjuder flera typer av utbildningar inom fordonsbranschen. De hålls i antingen våra utbildningslokaler eller så kommer vi ut till ditt företag. Du och dina kollegor får ett försprång i servandet av framtidens högteknologiska fordon.

utbildning

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fordonsbranschen. I och med vårt Training Center och vår testbana vid Arlanda har vi på senare år även specialiserat oss på att utföra lanseringar, events och mässor.
På vårt ​Drivelab BIG, strategiskt nära Arlanda utbildar vi landets alla besiktningsingenjörer och besiktningstekniker - på både lätta och tunga fordon.

Idag har vi cirka sjuttiofem anställda och uppdrag i hela Europa. I produktportföljen har vi allt ifrån öppna till företagsspecifika utbildningar i allt från ledarskap och praktisk verkstadsjuridik till el och elektronik och avancerad förarutbildning.

SPECIFIKT FÖR DITT VARUMÄRKE

Vi tillhandahåller två olika typer av fordonsteknisk utbildning. När vi arrangerar varumärkesspecifika kurser hämtar vi hem kunskapen från er verksamhet. Vi utformar utbildningen för att matcha deltagarna så bra som möjligt och levererar alltsammans i samklang med er varumärkesprofil och era värderingar.

ÖPPNA UTBILDNINGAR

I våra öppna fordonstekniska utbildningar, till exempel ackreditering och kylutbildningar, undervisar vi som Training Partner. Grupperna kan innehålla deltagare från flera olika företag och varumärken. Det är alltid du som kund som bestämmer om du ska delta i en öppen eller företagsanpassad utbildning.

TRANSLATE »