Swedac

certifikat

Hos oss på Training Partner Nordic AB kan du genomgå examination för att erhålla ett personligt certifikat som kyl- eller besiktningstekniker.

Training Partner Nordic AB är ackrediterade av SWEDAC gällande personcertifiering enligt SS-EN ISO/IEC 17024:2012 inom området besiktningstekniker och kyltekniker avseende Kategori V.


certifikat för fordonsbranschen

CERTIFIERAD BESIKTNINGSTEKNIKER

Personcertifiering av besiktningstekniker är ett krav för upprätthållande av kvalitén på fordonsbesiktningar gentemot bilägare. Det är ett krav på att besiktningstekniker innehar ett certifikat för att styrka sin kompetens inom sin yrkesutövning. 

Klicka här för mer information

CERTIFIERAD KYLTEKNIKER

Personcertifiering av kyltekniker för service och reparationer av luftkonditioneringssystem i fordon är ett krav för upprätthållande av kvalitén gentemot bilägare och viktig för vår miljö. Det är ett krav på att kyltekniker innehar ett certifikat för att styrka sin kompetens inom sin yrkesutövning. 

Klicka här för mer information

VARFÖR SKA DU CERTIFIERAS?

Precis som en läkarlegitimation är ditt kyl-eller besiktningscertifikat en kvalitetssäkring för konsumenten. Det vill säga att den person som lämnar in sin bil på besiktning eller service ska kunna lita på att arbetet utförs på rätt sätt. För serviceverkstäder och besiktningsföretag handlar det om att stå upp mot konkurrensen och värna om varumärket. 

cert.besiktningsteknik

Certifiering

Besiktningsteknik

Certifiering för dig som är eller ska bli fordonsbesiktningstekniker. 
Läs mer här!
nyhetsbrev
blogg
karriar

Work with us!

Karriär

Motivation, driv och upplevelser. Kanske är du en av oss?
Läs mer!
more-driven-than-others

More driven than others

More Driven Than Others

Välkommen till Training Partner om du också vill se vad driv kan göra med ett företag.
Läs mer!
automotivate-yourself

Automotivate yourself!

Automotivate yourself!

Motivation betyder allt. Oavsett uppgift. Oavsett sammanhang. Oavsett mål. 
Läs mer!