affarsutveckling

Affärsutveckling och ledarskap i fordonsindustrin

Alla företag vill framåt. Och helst fortare än konkurrenterna. Genom att låta Training Partner hjälpa er med ledarskapsutveckling får ni rätt förutsättningar att accelerera er kompetens. Och kanske till och med att köra om era konkurrenter i fordonsbranschen. 

AFFÄRSUTVECKLING SOM GER FÖRÄNDRING

BETEENDEFÖRÄNDRINGAR

Vi skulle kunna prata om vår erfarenhet, om alla våra olika metoder och processer för utveckling av affärer och ledarskap i fordonsindustrin. Eller prata om att alla våra tränare och coacher har branscherfarenhet från ledande företag och verksamheter. Men vi förenklar det och säger att vi skapar beteendeförändringar som består. Att vi får ert företag att accelerera. Vi vet nämligen att det är det enda som räknas för er.

EFFEKTIVA INGREPP

Alla företag är unika och därför skräddarsyr vi alltid lösningar i samråd med dig som företagsledare. Vi arbetar tätt ihop med din ledningsgrupp och dina medarbetare, och håller i utbildning och lärande som leder till bestående förändringar.

Vi kan göra effektiva ingrepp på allt från hårda värden som process- och kompetensanalyser till mjukare delar som ledarskapsutveckling och coaching.

Vi vet att din tid kan vara starkt begränsad och kan därför fokusera på de områden där du främst vill se utveckling. Målet är att utveckla ert företag och ert ledarskap samt öka er konkurrenskraft.

VARFÖR AFFÄRSUTVECKLING?

Business Development handlar om att göra rätt saker. Och att göra sakerna rätt. Under våra 20 år inom den svenska fordonsindustrin har vi fått enorm kompetens om allt gällande bilar, fordon och utveckling av fordonsföretag. Vi hjälper dig att hitta och lösa kritiska punkter i din verksamhet. Och vi hjälper dig att accelerera ditt företag. Vi kallar det för Business Development.
Välkommen till våra anläggningar på Arlanda, i nära anknytning till Stockholm. Eller låt oss komma till er för vidare samtal.

ledarskapsutbildning

Ledarskapsutbildning

Ledarskap i branschen

Olika människor och olika situationer kräver olika typer av ledarskap. Vi har verktygen. 
Läs mer här
training-center-vasteras

Drivelab BIG

Unika utbildningslokaler

Vi har Sveriges största utbildningslokaler när det gäller besiktning och trafiksäkerhet.
Läs mer här!
nyhetsbrev
blogg
karriar

Work with us!

Karriär

Motivation, driv och upplevelser. Kanske är du en av oss?
Läs mer!
more-driven-than-others

More driven than others

More Driven Than Others

Välkommen till Training Partner om du också vill se vad driv kan göra med ett företag.
Läs mer!
automotivate-yourself

Automotivate yourself!

Automotivate yourself!

Motivation betyder allt. Oavsett uppgift. Oavsett sammanhang. Oavsett mål. 
Läs mer!
experience-in-motion

Experience in motion

Experience in motion

På Training Partner står inte upplevelsen i centrum. Det gör du.
Läs mer!