testbana arlanda

ARLANDA TEST TRACK -
TESTBANAN DU MÅSTE UPPLEVA

Intill vårt teknikcenter i Arlanda utanför Stockholm ligger vår nya Test Track 1. En testbana utöver det vanliga, byggd för att utmana alla typer av fordon och förare. Att få uppleva fordonet eller fordonsprodukten på rätt bana och i rätt miljö ger dig nya infallsvinklar och säljargument. Välkommen till en testbana som ger dig en körupplevelse utöver det vanliga.

TEST TRACK 1 - översikt

TEST-TRACK-1---THE-CIRCUIT
1000X490 Test Track 1

EN TESTBANA - TVÅ DELAR

Arlanda Test Track 1 är en smart bana, som hjälper dig att göra rätt val och leder föraren så mycket som möjligt, på ett intuitivt sätt. Banan är i huvudsak uppdelad i två olika delar: Dynamic Course och Test Area. Banan kan anpassas och delas upp för flera grupper, så du kan utföra förarutbildningar, fordonstester och enskilda övningsmoment samtidigt.

Alldeles intill Arlandastad test track har du våra konferens- och tekniklokaler som ger dig utmärkta möjligheter att kombinera teoretiskt och praktiskt lärande. Eller varför inte utnyttja anläggningarna och testbanan till nya slagkraftiga produktlanseringar.

DYNAMIC COURSE OCH TEST AREA

På Dynamic Course kan du på ett tryggt och säkert sätt bedöma olika fordon (tunga & lätta). På vägbanan kan du jämföra olika bilars chassidynamik i hastigheter ända upp till 160 kilometer i timmen. Dynamic Course innehåller stora höjdskillnader och skarpa kurvtagningar. Skillnader som gör att föraren får en tydlig bild av hur bilen beter sig dynamiskt. Test Area är bland annat avsedd för att kunna göra tester och prestandamätningar. Allt ifrån prestandatester till jämförelsetester.

FAKTA, ARLANDA TEST TRACK

Längd Dynamic course: 920 meter.
Längd Test area: 860 meter.
Bredd Dynamic course: 10 meter.
Bredd Test area: 6, 10, 20, 30 meter.
Checkpoint 200 kvm

BOKA VISNING!

Intresserad av att se Arlanda Test Track? Fyll i formuläret så kontaktar vid dig för en genomgång av Test Track 1 och Checkpoint.

nyhetsbrev
blogg
driving2

Förarutbildning

Upplev produkten

Att få uppleva en bil bakom ratten är att förstå den fullt ut. Låt oss bygga en ny relation. 
Läs mer här
Lansering av bil

Produktlansering och event

Vi skapar upplevelser

Vi förverkligar dina idéer och skapar rätt fokus när det gäller events och lanseringar.
Läs mer här!
4x4-track

4X4 TRACK

För tuffa miljöer!

Vår 4x4 test track kommer att ligga i direkt anslutning till Test Track 1.
Läs mer här!
training-center-arlandastad

Training Center Arlanda

Strategisk mötesplats

Vi har byggt ett av Nordens mest moderna konferenscenter för ny teknik intill Arlanda flygplats. Läs mer här!