jobba-hos-oss

är du en av oss?

I en värld full av utmaningar finns också en värld full av möjligheter. Där någon ser ett problem kan någon annan se just det motsatta. En öppning, en lucka, en väg in till en ny idé. En idé om att kunna bli dubbelt så stor, dubbelt så stark eller hälften så kostsam.

Training Partner Nordic AB

VI ACCELERERAR KOMPETENS

Training Partner hjälper företag i Automotive Industry att accelerera sin kompetens. Vi älskar att utveckla medarbetare. Att få människor att växa. Och att få dem att bli stjärnor. Idag har vi Training Center på Arlanda – men vi hjälper även företag i hela norra Europa att accelerera sin kompetens.

INDIVIDUELLA LÖSNINGAR

Vi finns där våra kunder finns och vi skapar skräddarsydda koncept för varje kund. När det gäller kompetensutveckling tror vi inte att ”one size fits all”. Vi tror på individuella lösningar, utbildningar eller events som som passar kundens individuella behov. Inte för någon annan. Idag hjälper vi våra kunder med allt ifrån att utbilda deras chefer, säljare och tekniker till att utveckla deras tjänster och ta hand om deras administration. 

Eller så lanserar vi en ny produkt på marknaden. Allt vi gör skräddarsys. Vi brinner för detaljerna, vi ändrar och vi skruvar och justerar så att det passar den unika kunden.

FÖR OSS ÄR DIN DRIVKRAFT VIKTIG

Training Partner är ett företag där det händer mycket hela tiden. Vi har haft en ständig tillväxt sedan 2008 och är beroende av uppfinningsrika och kvicktänkta medarbetare. De två senaste åren har vi bland annat blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri. Som medarbetare på Training Partner får du mycket eget ansvar och du har möjligheter att själv påverka dina arbetsuppgifter. Vi tror på människans egen förmåga att göra det omöjliga möjligt - om man bara vill. Och om man hjälps åt tillsammans. Hos oss är ingen idé för liten eller för stor.

more-driven-than-others

More driven than others

More Driven Than Others

Välkommen till Training Partner om du också vill se vad driv kan göra med ett företag.
Läs mer!
automotivate-yourself

Automotivate yourself!

Automotivate yourself!

Motivation betyder allt. Oavsett uppgift. Oavsett sammanhang. Oavsett mål. 
Läs mer!
nyhetsbrev
blogg
Lediga tjänster

Lediga tjänster

Dags för nya utmaningar?

Just nu söker vi en rad nya medarbetare till våra olika områden. 
Läs mer här!
testbana

Test Track 1

Upplev vår testbana

En testbana utöver det vanliga, byggd för att utmana alla typer av fordon och förare. 
Läs mer här!
experience-in-motion

Experience in motion

Experience in motion

På Training Partner står inte upplevelsen i centrum. Det gör du.
Läs mer!