Skip to content

Viktig information i samband med coronaviruset covid-19

MÖTESRUM OCH
KONFERENS NÄRA ARLANDA

KONFERENS OCH MÖTEN

Med fem minuter från Arlanda flygplats och i Stockholms närhet ligger vår anläggning i Arlandastad, med grupprum, eventhall, konferenslokaler och tekniklokaler. Våra lokaler kan anpassas för stora sällskap och mindre grupper, workshops, kickoffs med mera. Vi erbjuder dig allt från projektledare till hotell och catering. Lokalerna är alltid utrustade med den senaste tekniken för att ditt möte ska bli en succé.

STORA MÖJLIGHETER

Söker du lokaler som erbjuder större utrymme? Majoriteten av våra lokaler har möjlighet att ta in alla typer av fordon eller maskiner. Samtliga ytor är moderna och neutrala vilket gör det enkelt att anpassa mötet efter din varumärkesprofil. Två minuter från anläggningen ligger testbanorna där du testar fordon och produktnyheter i skarpt läge. Välkommen till en plats som älskar ny teknik och stora fordon!

Lokaler för både små och stora möten

Small

Våra grupprum passar både för ett kundmöte såväl som en workshop under en utbildning.

Lagom för 8-12 personer med en yta på 14-30 kvadratmeter. De ligger i direkt anslutning till våra lobbys och övriga konferensrum, vilket gör dessa perfekta vid mindre gruppövningar under en utbildning eller ett möte.

Medium

Styrelsemöte, ledningsgrupp eller utbildning? Öppna fler möjligheter med våra mellanstora eller stora konferensrum som enkelt kan bokas tillsammans. Här ryms 20-25 personer på en yta mellan 45-55 kvadratmeter.

Large

I våra stora konferensrum rum finns det sittande platser för upp till 60-100 personer. Gott om utrymme mellan 100-140 kvadratmeter som passar utmärkt för föredrag eller ett möte med kontoret, eller varför inte till en kick-off?

eventhall

För det stora mötet med det lilla extra. I vår eventhall ryms 500 personer och lokalen är utrustad med den senaste tekniken när det gäller AV-utrustning, IT och en videovägg på 3,6 x 2 meter. I direkt anslutning ligger kapprum, lobby och ett cateringkök.

TEKNIKHALLAR

Våra teknikhallar innehåller den senaste tekniken för att erbjuda högsta möjliga nivå på utbildningar inom fordonsbranschen. Här kan du skräddarsy kommande spetskompetens för både för det lilla fordonet till den allra största lastbilen. Dina önskemål är våra utmaningar.

TRANSLATE »