Training Partner söker utbildare inom Fordons- och Registreringsbesiktning

Är du certifierad Besiktningsingenjör och vill vara med och utbilda framtidens Besiktningsingenjörer? Nu rekryterar vi på Training Partner en utbildare till vårt team inom Fordons- och registreringsbesiktning.

Du kommer att bli en del av ett dedikerat och kompetent team som delar ditt intresse för Fordonsbesiktning. Vi både utbildar Besiktningstekniker och Besiktningsingenjörer på såväl individ- som företagsnivå. Alla våra utbildningar och tjänster anpassas efter individens och företagets önskemål och behov.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bl.a att inkludera;
–    Planera och förbereda utbildningar.
–    Genomföra och driva utbildningar främst inom R-området.
–    Supportera kollegor och assistera under andra utbildningsinsatser.

–    Hålla kontakt med föreskrivande myndigheter och implementera uppdateringar och

     eventuella förändringar.
–    Arbeta med kontinuerlig återkoppling, feedback och förbättringsarbete.

Tillsammans formar vi framtidens Besiktningsingenjörer!

Din Profil

Du är idag Besiktningsingenjör med flerårig vana, och innehar certifikat för lätta och tunga fordon inom registreringsbesiktning. Har du även certifikat inom kontrollbesiktning är det mycket meriterande.

Du har B- och C-körkort och innehar du ytterligare behörigheter eller körkortsbehörigheter är även det meriterande.

Som person ser vi att du är kommunikativ och pedagogisk samt har en god förmåga att skapa engagemang. Vidare ser vi att du är social och framåt och tycker det är motiverande att utveckla andra. Ditt arbetssätt präglas av att vara flexibelt, där du har en förmåga att kunna prioritera och växla mellan uppgifter.

Du har en fallenhet för det tekniska och ser positivt på att få utvecklas och fördjupa dina kunskaper tillsammans med Training Partner.

Våra kunder finns över hela landet vilket kan innebära resor.

 Om företaget

Training Partner har 30 års erfarenhet inom utbildning och certifiering av besiktnings- och kyltekniker/ingenjörer, och samarbetar med kunder inom fordonsindustrin. Här genomförs allt ifrån enstaka utbildningar/certifieringar till helt outsourcade utbildningskoncept och produktlanseringar. På plats finns även rymliga eventlokaler, möteslokaler, verkstadslokaler och test-drive banor vilket gör att Training Partner kan ta emot alla typer av fordon och fordonsstorlekar, allt från motorcyklar och bilar till skogsmaskiner och lastbilar. Läget, endast några minuter från Arlanda flygplats, gör det smidigt för kunder och deltagare oavsett varifrån de kommer. Placering för tjänsten är hos oss i Arlandastad.

Kontaktuppgifter

Din ansökan med personligt brev och CV mailar du till: rekrytering@trainingpartner.se

Har du frågor är du välkommen att kontakta Heidi Sanchez,
Mail: heidi.sanchez@trainingpartner.se  | Telefon: 010-456 78 64.

Alla ansökningar behandlas löpande och konfidentiellt. Hjärtligt välkommen med din ansökan!