Volvo Trucks flyttar in på DRIVELAB BIG

Ämnen:

DrivelabDrivelab BIGutbildningslokalerVolvo lastvagnarVolvo TrucksVolvoTraining Partnerfordonsbranschen

Volvo Trucks DRIVELAB BIG

Volvo ​Trucks öppnar utbildningslokaler i samarbete med Training Partner på DRIVELAB BIG 

 

Training Partner har bedrivit sin utbildnings- och eventverksamhet för fordonsbranschen i området DRIVELAB Center, Arlanda sedan 2010. Training Partner driver märkesspecifika utbildningscenter för flera personbilstillverkare och öppnade i oktober 2017 upp portarna för den nya anläggningen, DRIVELAB BIG med inriktning på den tunga fordonssidan. På DRIVELAB BIG bedriver nu Training Partner bland annat all sin utbildning och certifiering inom området besiktningsteknik. 

Nu har Volvo ​Trucks beslutat att flytta hela sin utbildningsverksamhet från Sollentuna till DRIVELAB BIG, i samarbete med Training Partner. Totalt blir deras nya utbildningslokaler 615 kvm och helt anpassat för teknisk lastbilsutbildning samt utbildningsyta för sälj- och servicemarknaden. 

- Genom denna flytt kommer kapaciteten för teknisk utbildning att öka i Sverige med 33% och ett helt nytt koncept för kommersiell utbildning att skapas. Nya utbildningar kommer att kunna erbjudas då lokalerna är både större och mycket mer ändamålsenliga. Satsningen vi gör med detta nya utbildningscenter är en viktig del av vår långsiktiga kompetensutveckling säger Anders Edin, Competence Development Manager, Volvo Trucks. 

- Det känns otroligt roligt att få hjälpa Volvo Trucks med utbildning för deras nätverk och vi är stolta att få jobba tillsammans med ett företag som satsar på utbildning i anpassad miljö för att få ut bästa effekt och som gillar vårt koncept i DRIVELAB BIG, Arlanda säger Peter Olofsson, VD på Training Partner.

Bild: http://www.volvotrucks.se/sv-se/home.html

skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Ämnen:

DrivelabDrivelab BIGutbildningslokalerVolvo lastvagnarVolvo TrucksVolvoTraining Partnerfordonsbranschen