Volvo Trucks flyttar in på DRIVELAB BIG

Ämnen:

DrivelabDrivelab BIGutbildningslokalerVolvo lastvagnarVolvo TrucksVolvoTraining Partnerfordonsbranschen

Volvo Trucks DRIVELAB BIG

Volvo ​Trucks öppnar utbildningslokaler i samarbete med Training Partner på DRIVELAB BIG 

 

Training Partner har bedrivit sin utbildnings- och eventverksamhet för fordonsbranschen i området DRIVELAB Center, Arlanda sedan 2010. Training Partner driver märkesspecifika utbildningscenter för flera personbilstillverkare och öppnade i oktober 2017 upp portarna för den nya anläggningen, DRIVELAB BIG med inriktning på den tunga fordonssidan. På DRIVELAB BIG bedriver nu Training Partner bland annat all sin utbildning och certifiering inom området besiktningsteknik. 

Nu har Volvo ​Trucks beslutat att flytta hela sin utbildningsverksamhet från Sollentuna till DRIVELAB BIG, i samarbete med Training Partner. Totalt blir deras nya utbildningslokaler 615 kvm och helt anpassat för teknisk lastbilsutbildning samt utbildningsyta för sälj- och servicemarknaden. 

- Genom denna flytt kommer kapaciteten för teknisk utbildning att öka i Sverige med 33% och ett helt nytt koncept för kommersiell utbildning att skapas. Nya utbildningar kommer att kunna erbjudas då lokalerna är både större och mycket mer ändamålsenliga. Satsningen vi gör med detta nya utbildningscenter är en viktig del av vår långsiktiga kompetensutveckling säger Anders Edin, Competence Development Manager, Volvo Trucks. 

- Det känns otroligt roligt att få hjälpa Volvo Trucks med utbildning för deras nätverk och vi är stolta att få jobba tillsammans med ett företag som satsar på utbildning i anpassad miljö för att få ut bästa effekt och som gillar vårt koncept i DRIVELAB BIG, Arlanda säger Peter Olofsson, VD på Training Partner.

Bild: http://www.volvotrucks.se/sv-se/home.html

skriv en kommentar

3 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. Francesca Molly | sep 17, 2018
  When this errand was out of the range of most little representatives in light of the measure of time and cash required to inquire about and regularly travel to outside and residential item providers to examine, arrange, and ink an understanding. Quite a bit of that has changed. Presently with the straightforward snap of a mouse you can purchase items inexpensively from a large number of providers traversing the globe, <a href="https://www.assignmentdone.co.uk">Assignment Assistance</a> and exchange these same items worldwide through various online commercial centers, or locally through network retailing openings like your end of the week bug advertise just for amazing benefits.
 2. anna | aug 21, 2018

  Where can i register for this training your lab was fantastic i want to be part of it and I also Professional Essay Writers Online team so we can also help you write in English for other users?

 3. Michael | jul 31, 2018

  Hello guys do you know that going through a review of websites will give you much insight about it which you can’t know by simply visiting it,Here is the All assignment help Reviews that reviews the website and provides you the best website .

  http://assignmentshelpreview.com/allassignmenthelp-com-reviews/

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  DrivelabDrivelab BIGutbildningslokalerVolvo lastvagnarVolvo TrucksVolvoTraining Partnerfordonsbranschen