NYTT DATUM - ATT SÄLJA PÅ NÄTET

Ämnen:

förändringfordonsbranschendigitaliseringmarknadsföringsäljTraining Partner

 

ATT SÄLJA PÅ NÄTET 

 

Hur kommunicerar vi idag? Hur vill kunderna kommunicera idag? Hur möter vi dem på bästa sätt? Det var utgångspunkten för vår utbildning "Att sälja på nätet".

Vi skapade därefter en utbildning som riktade in sig på kommunikation och hur man ska jobba med den digitala försäljningen för att kunna sälja mer bilar. Allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras är digitaliseringens slag ord - och det stämmer mycket väl!

Att sälja på nätet utbildning

FÖRSTA TILLFÄLLET - SÅ GICK DET

Med fullsatt grupp gick vi tillsammans igenom hur alla jobbade idag och hur vi kan arbeta i framtiden. Spännande diskussioner uppkom kring både inbytesprocessen och hur man skapar säljande annonser.

Ett hett ämne under dagen var sociala medier och hur man ökar kontaktpunkterna med rätt kunder via digitala kanaler. Detta är någonting som vi tagit fasta på och bjudit med en gästföreläsare till nästa tillfälle. En gästföreläsare som är expert på annonsering och digitala kanaler. 

In och anmäl dig till nästa tillfälle!

Vill du också lära dig följande? Anmäl dig såfall till nästa tillfälle den 4 maj!

- Förstå bakgrunden till den ökande näthandeln och hur den påverkar bilindustrin
- Effektiv digital kommunikation
- Skapa säljande annonser som kortar ner säljtiden
- Öka omsättningshastigheten på lagret
- Hitta fler kunder genom sociala medier


Välkommen den 4 maj hos oss på Arlanda

skriv en kommentar

4 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. josh | sep 18, 2018
  This looks like an important particular point to read here wish to read more practical details like these which buy papers online have been providing me all the news feed these types of details needed here to be share in my circle here.
 2. Antonia Cummins | sep 05, 2018
  Definitely families have a wide range of motivations to oppose others' accomplices. We don't utilize "clan" to distinguish any of our groupings formally yet we beyond any doubt as hellfire have social groupings that don't blend much and generally would prefer not to. Also, I need Write My Essay Online to consider us enlightened then I recollect Pence was chosen as bad habit head of clan of clans and the greater part of the poo he's said.

 3. Mandy Rose | jun 04, 2018
  A hot topic during the day was social press and how to increase contact points with the right customers via digital channels. This is something we got stuck on and invited assignment expert service with a guest lecturer to another time. A guest lecturer who is an expert in advertising and digital programs. 
 4. Julie Watson | apr 13, 2018

  Anti Revoke

  http://bbs.newwise.com/home.php?mod=space&uid=1209003

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  förändringfordonsbranschendigitaliseringmarknadsföringsäljTraining Partner