SÅ GÖR DU DINA MEDARBETARE TILL STJÄRNSPELARE (5 KRÄVANDE TIPS)

Ämnen:

utbildningträningkompetensutveckling

star_player


UTVECKLA OCH HITTA NYA TALANGER I DINA MEDARBETARE


Idag pratas det mycket om Employer Branding och vikten av att attrahera rätt typ av nya medarbetare till företagen, vilket såklart är superbra. Däremot glömmer många företag hur viktigt det är att utveckla sina befintliga medarbetare. Det är helt enkelt mer spännande att söka nya profiler istället för att utveckla sina befintliga. Men är gräset verkligen alltid grönare på andra sidan? Kommer alla problem att lösa sig bara för att ni rekryterar nya personer? 

"Tänk på att även en stjärnspelare behöver utvecklas. Annars byter den klubb"


Att utveckla sin befintliga medarbetare kan ofta vara en större och svårare utmaning än att faktiskt hitta nya. Men utväxlingen om ni lyckas - är enorm eftersom ni kommer att få en högre lägsta nivå. En kedja är som bekant inte starkare än den svagaste länken. Så att kombinera nyrekrytering med utveckling av dina befintliga spelare är ett måste för att få ett rikligt bra och samspelt lag. Och du! Tänk på att även en stjärnspelare behöver utvecklas - annars byter den klubb. 

Här är några tips för hur vi på Training Partner arbetar med att utveckla våra befintliga medarbetare och göra dem till stjärnor! 


Så gör du dina medarbetare till stjärnspelare! (infographic)


skriv en kommentar

1 Kommentar

Skriv en kommentar
  1. wondergirl | jul 04, 2018
    De blir ikke teknisk utviklet så godt som barn. In the academies and youth setups there is very little focus on developing things like their passing, control and movement.  help with assignment writing

    Skriv en kommentar

    Ämnen:

    utbildningträningkompetensutveckling