NU SÄTTS DE SISTA DETALJERNA

Ämnen:

AutoleadlabA.L.LNy som chefTraining PartnerMgruppenLedarskapStockholmArlanda

ALL Bild blogg

NU SÄTTS DE SISTA DETAJLERNA

 

Du har väl inte missat att vi nu i oktober har vår första specialanpassade ledarskapsutbildning för just dig inom fordonsbranschen? Tillsammans med Mgruppen har vi i Training Partner tagit fram en utbildning specifikt för chefer inom branschen. I dagarna finslipas de sista detaljerna på utbildningen.

Det finns fortfarande några platser kvar, intresserad? Hör av dig till oss så berättar vi mer. Läs gärna mer på: http://www.autoleadlab.se/

Här nedan finner du information om programmet.

Syfte:

Utbildningen ger dig som deltagare en gedigen grund och bestående kunskaper i din utveckling som professionell och effektiv ledare.

För vem:

’Ny Som Chef’ är en utbildning som vänder sig till dig inom fordonsindustrin, som har ett personalansvar och någon form av ansvar för budget och resultat. Du har påbörjat ditt första chefsuppdrag eller kommer snart att börja i din nya roll. Alternativt kan du ha varit chef under en längre tid men ännu inte haft möjlighet att gå en ledarskapsutbildning.

Varför Automotive Leadership Lab:

A.L.L är branschspecifik. Utgångspunkten är att deltagarna arbetar inom fordonsindustrin. Därför är exempel och övningar relaterade till just deras verksamhet och verklighet.

Vad:

Utbildningen ger dig kunskaper och insikter i ansvaret som chef, effektiv kommunikation, personlig utveckling, konflikthantering, målformulering, delegering, coaching, feedback, grupputveckling m.m. vilket sammantaget ger dig en trygghet i din nya roll att leda dig själv, leda andra och leda verksamheten. 

Du behöver ingen tidigare erfarenhet eller utbildning inom chef och ledarskap.

Hur, var och när: 

Utbildningen omfattar sex dagar och hålls i Drivelab Center, Arlanda Stad:

Första tillfället: 4–5 oktober
Andra tillfället: 7–8 november
Tredje tillfället: 13 – 14 december.

skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Ämnen:

AutoleadlabA.L.LNy som chefTraining PartnerMgruppenLedarskapStockholmArlanda