NU SÄTTS DE SISTA DETALJERNA

Ämnen:

AutoleadlabA.L.LNy som chefTraining PartnerMgruppenLedarskapStockholmArlanda

ALL Bild blogg

NU SÄTTS DE SISTA DETAJLERNA

 

Du har väl inte missat att vi nu i oktober har vår första specialanpassade ledarskapsutbildning för just dig inom fordonsbranschen? Tillsammans med Mgruppen har vi i Training Partner tagit fram en utbildning specifikt för chefer inom branschen. I dagarna finslipas de sista detaljerna på utbildningen.

Det finns fortfarande några platser kvar, intresserad? Hör av dig till oss så berättar vi mer. Läs gärna mer på: http://www.autoleadlab.se/

Här nedan finner du information om programmet.

Syfte:

Utbildningen ger dig som deltagare en gedigen grund och bestående kunskaper i din utveckling som professionell och effektiv ledare.

För vem:

’Ny Som Chef’ är en utbildning som vänder sig till dig inom fordonsindustrin, som har ett personalansvar och någon form av ansvar för budget och resultat. Du har påbörjat ditt första chefsuppdrag eller kommer snart att börja i din nya roll. Alternativt kan du ha varit chef under en längre tid men ännu inte haft möjlighet att gå en ledarskapsutbildning.

Varför Automotive Leadership Lab:

A.L.L är branschspecifik. Utgångspunkten är att deltagarna arbetar inom fordonsindustrin. Därför är exempel och övningar relaterade till just deras verksamhet och verklighet.

Vad:

Utbildningen ger dig kunskaper och insikter i ansvaret som chef, effektiv kommunikation, personlig utveckling, konflikthantering, målformulering, delegering, coaching, feedback, grupputveckling m.m. vilket sammantaget ger dig en trygghet i din nya roll att leda dig själv, leda andra och leda verksamheten. 

Du behöver ingen tidigare erfarenhet eller utbildning inom chef och ledarskap.

Hur, var och när: 

Utbildningen omfattar sex dagar och hålls i Drivelab Center, Arlanda Stad:

Första tillfället: 4–5 oktober
Andra tillfället: 7–8 november
Tredje tillfället: 13 – 14 december.

skriv en kommentar

4 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. husni mubarok | jan 16, 2019
   link 5 distributor plat high tensile sm490ya distributor plat kapal distributor plat stainless ss304 distributor plat stainless ss310 distributor plat stainless ss316 distributor plat sumihard distributor round bar besi aisi 440s45c distributor round bar scm440 distributor steel rail distributor steel sheet pile jual astm a283 c undangan pernikahan kalender Jual besi hollow Jual besi hollow Toko besi siku Toko pipa besi baja sch 40 sch 80 undangan pernikahan bentuk tas Supplier Besi H beam Agen Wiremesh Besi baja Jual plat kapal besi baja Pabrik besi beton master steel ms Supplier besi hollow Supplier besi hollow Toko pipa besi baja sch 40 sch 80 Toko besi hollow undangan pernikahan ada fotonya Supplier Besi Beton Toko Wiremesh Besi baja Supplier plat kapal besi baja Pabrik besi beton ksty Toko besi hollow Toko besi hollow Toko Plat besi Toko besi beton Sni Ulir Polos undangan pernikahan aneh www.sentrabesibaja.com Jual Wiremesh Besi baja Toko plat kapal besi baja Pabrik besi beton krakatau steel Agen besi hollow Agen besi hollow Toko besi h beam Toko besi wf baja undangan pernikahan amplop Pabrik Welded Beam T beam King Queen Cross Castellated Beam Harga Wiremesh Besi baja Agen plat kapal besi baja Pabrik besi beton jcac Pabrik besi hollow Pabrik besi hollow Toko besi wf Toko besi unp undangan pernikahan batik Pabrik Bondek Cor Pabrik Wiremesh Besi baja Pabrik plat kapal besi baja Pabrik besi beton interworld steel is Distributor pipa besi Distributor pipa besi Toko wiremesh Toko besi siku undangan pernikahan murah Pabrik Atap Spandek Sni Distributor Besi Siku Baja  
 2. Carolina Emory | nov 03, 2018

  You can simply list the title of the book and if somebody needs to shop for it that's up to them. Some can get simply from your rationalization on the condition of the book. Others need to work out an image of the book. [url=https://silvertailproperties.com/sell-a-house/]clayton homes[/url]

 3. martin garix | nov 03, 2018
  Play free online fireboy and watergirl games,this is most exited and simple to play in your browser fireboy and watergirl free so finally one a single click here this visit and play online with your friends.
 4. SmithWilliam | sep 22, 2018
  Take in the training and procedure of visioning strategy and execution brilliance through genuine models. Offer initiative difficulties and practice techniques intended to use your own leadership style and hierarchical qualities to make progress. Write My College Paper For Me

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  AutoleadlabA.L.LNy som chefTraining PartnerMgruppenLedarskapStockholmArlanda