INTERACTIVE PARTNER BYGGER NYTT KONTOR

Ämnen:

digitaliseringKommunikationFordonArlandainteractive partnerchatt

Interactive Partner kontor


INTERACTIVE PARTNER FÅR NYTT KONTOR


I början av 2017 startade Training Partner upp sitt dotterbolag, Interactive Partner. Interactive Partners tjänst går ut på att ta hand om de kunderna som finns online på företag inom fordonsbranschens hemsidor.

Sedan lanseringen av bolaget har intresset varit stort både ifrån branschen men även andra branscher om att ha en bemannad chatt på hemsidan. Snart flyttar Interactive Partner in i nya kontor där man har plats att växa i den takt som man tror de kommer att göra.

- För återförsäljare av fordon börjar det nu bli en överlevnadsfråga att ha en bra digital närvaro. Att ha en chatt på sin hemsida är inte längre ”nice to have” utan ”need to have” för de företag som vill fånga alla de köpsignaler som kommer via kunders besök på hemsidorna säger Nicholas Parts, VD på Training Parter. 

OM INTERACTIVE PARTNER

Interactive Partner är ett helägt dotterbolag till Training Partner Nordic AB. Training Partner arbetar med kompetensutveckling, produktlanseringar och andra event inom fordonsbranschen. Interactive Partner erbjuder fordonsbranschen kvalificerade tjänster inom interaktiv kommunikation.

skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Ämnen:

digitaliseringKommunikationFordonArlandainteractive partnerchatt