UNIK LEDARSKAPSUTBILDNING FÖR FORDONSBRANSCHEN

Ämnen:

utbildningtalent managementlearning managementlanseringkompetensutvecklingFramtidenemployer brandingDrivelab BIGBuisiness Supportutbildningsnyttpressmeddelande

ALL.OmslagsbildTRAINING PARTNER OCH MGRUPPEN LANSERAR IDAG ETT FÖR SVERIGE UNIKT SAMARBETE: TILLSAMMANS KOMMER DE TVÅ FÖRETAGEN UNDER VARUMÄRKET AUTOMOTIVE LEADERSHIP LAB ERBJUDA FLERA OLIKA PROGRAM MED KVALIFICERAD LEDARSKAPSUTBILDNING, SPECIFIKT UTVECKLADE OCH ANPASSADE FÖR FORDONSBRANSCHEN.


- Fordonsmarknaden genomgår just nu omfattande och snabba förändringar. Återförsäljarorganisationer konsolideras till allt större enheter, med många nya chefsroller i flera led. Parallellt ökar kundernas förväntningar på affärsmässighet, service och effektivitet drastiskt. Sammantaget innebär det här helt nya krav på moderna insikter och kunskaper om ledarskap hos alla branschens chefer, säger Nicholas Parts, vd för Training Partner – Nordens ledande aktör inom kompetensutveckling och event för fordonsindustrin.

Mgruppen är en av landets äldsta och mest välrenommerade aktörer inom ledarskapsutveckling:

 - Training Partner besitter oslagbar kompetens inom fordonsbranschen. Tillsammans med vårt gedigna kunnande inom ledarskap blir det den perfekta mixen när det kommer till att utbilda dagens och framtidens ledare inom hela fordonsbranschen. Det vill säga generalagenter, återförsäljare, underleverantörer och partners runt omkring, säger Annica Söderberg, vd Mgruppen.

- Genom Automotive Leadership LAB så erbjuder vi och Mgruppen tillsammans ledarskapsutveckling i en trygg miljö. Vi ger branschens chefer verktyg som gör att de kan ligga i framkant som ledare och samtidigt bli än mer attraktiva som arbetsgivare i en bransch som idag har stora utmaningar i att hitta kompetent personal, fortsätter Nicholas Parts.

Automotive Leadership LAB erbjuder kvalificerad ledarskapsutbildning inom fyra områden:

 1. Ny som chef: för personer som varit chefer i upp till 2 år.

  Erfaren chef: för personer som varit chefer i mer än 2 år.

  Grundläggande ledarskap: för arbetsledare och potentiella, blivande chefer.

  Ledningsgrupper: för tydligare och effektivare ledningsgruppsarbete.

Utbildningsprogrammen kommer att vara uppdelade på flera tillfällen med utrymme att praktisera lärdomarna i sin vardag däremellan. Alla program genomförs med två utbildningsledare, en från Mgruppen och en från Training Partner, och har stort fokus på upplevelsebaserat lärande, med case och referenser från verkligheten i fordonsbranschen.

- Utbildningsprogrammen kommer att vara uppdelade på flera tillfällen med utrymme att praktisera lärdomarna i sin vardag däremellan. Alla program genomförs med två utbildningsledare, en från Mgruppen och en från Training Partner, och har stort fokus på upplevelsebaserat lärande, med case och referenser från verkligheten i fordonsbranschen.

För mer information

Nicholas Parts, vd Training Partner, tel: 0705-760 530
Annica Söderberg, vd Mgruppen, tel: 070-340 1970

www.autoleadlab.se

Nicholas Parts CEO Training Partner

skriv en kommentar

3 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. Elliot Thiago | nov 23, 2018

  Der er ingenting der mandating at man har en pre-campaign leadership experiences. looks to be that anyone will run and acquire nonappointive. The drive is a component of the American state method. Terug binnen de dag, het zou moeten zijn dat de president die de organization understand, de items zoals expertise underspent. https://www.assignmentclock.com/by-assignment

 2. martin garix | nov 03, 2018
  Here the best simple ways to easily to find active your domain service fix active directory domain services now using this simple tips and i am sure you simple to understand this process.
 3. John Sharp | okt 26, 2018
  The vehicle advertisement is as or now experiencing far reaching and fast changes. Affiliate associations are solidified into larger units, with many new administrative jobs in a few phases. In parallel, clients' desires for Do My Essay For Me business, administration and proficiency are definitely expanding. In general, this suggests a radical new interest for present day bits of knowledge and administration aptitudes at all industry officials.

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  utbildningtalent managementlearning managementlanseringkompetensutvecklingFramtidenemployer brandingDrivelab BIGBuisiness Supportutbildningsnyttpressmeddelande