NU FLYTTAR VI VÅRT TRAINING CENTER I VÄSTERÅS TILL DRIVELAB STOCKHOLM I ARLANDA

Ämnen:

pressmeddelandeDrivelab BIG

Training Partner flyttar från Västerås

”NÄRHETEN TILL ARLANDA FLYGPLATS ÄR OSLAGBAR”

 
Den 1 oktober 2017 öppnar vi portarna till Nordens mest moderna utbildningscenter för tunga maskiner och fordonsbesiktning.  
- Vi har valt att flytta hela vår kompetens i Västerås till Drivelab Stockholm i Arlanda. Detta för att göra oss lättillgängliga för våra kunder inom besiktning och tunga fordon, vi vill helt enkelt vara där våra kunder är, säger Peter Olofsson, vd och ägare Training Partner Nordic AB.  
 

TESTBANA, HOTELL OCH LOKALER

Idag är Training Partner ett ledande företag när det gäller utbildning i fordonsindustrin. 2011 etablerade sig företaget i Drivelab Stockholm och har sedan dess utvecklat området med en testbana, training center och hotell. 
- För varje utbildning, lansering eller event som vi har gjort i Drivelab Stockholm har vi märkt att efterfrågan från våra kunder att vara i Drivelab Stockholm i Arlanda har ökat. Närheten till Arlanda flygplats är oslagbar för våra kunder, säger Peter Olofsson.  

Flyttar från Västerås till Drivelab Stockholm
 

BYGGER DRIVELAB BIG

Verksamheten som idag är förlagd till lokaler i Västerås kommer att flytta in i ett helt nybyggt område - Drivelab Big. En ny anläggning med fokus på tunga fordon, anläggningsfordon och besiktningsverksamhet. Anläggningen kommer att ligga på andra sidan E4:an men kommer att knytas ihop via en underfart under E4:an. Invigningen av Drivelab Big kommer att ske med mässan Entreprenad Live Stockholm som arrangeras på Drivelab Big den 24-26 september 2017.  

Flyttar från Västerås till Arlanda 

DRIVELAB – 5 MINUTER FRÅN ARLANDA FLYGPLATS

Drivelab Stockholm är en unik, inspirerande och modern plats för framtidens fordonsindustri och Entreprenad Live blir nu en viktig del i denna framtidssatsning. Drivelabs huvudfokusområden är utbildning, forskning, utveckling och marknadsaktiviteter inom fordonsindustrin. Området ägs och utvecklas av Arlandastad Holding. 
 

TRAINING PARTNER NORDIC AB
Omsättning (2015): 170 miljoner kronor
Anställda (2015): 75
Training Partner erbjuder företag inom fordonsbranschen ett komplett utbud av tjänster. I och med sitt nya Training Center och den nya testbanan vid Arlanda har företaget på senare år även specialiserat sig på att utföra lanseringar, events och mässor. Idag har Training Partner 75 anställda och uppdrag i hela Europa. I sin produktportfölj har man allt ifrån öppna till företagsspecifika utbildningar i allt från ledarskap och besiktningsteknik till el och elektronik och avancerad förarutbildning. 

skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Ämnen:

pressmeddelandeDrivelab BIG