SLÄNG 📱 OCH LÄR DIG 🏄

Släng-luren-och-lär-dig-surfa

EN ANNORLUNDA SOMMARHÄLSNING!


STÄNG AV MOBILEN

Eftersom vi lever i en ständigt uppkopplad värld där snart allt och alla ska vara tillgängliga dygnet runt tror vi det är viktigt att man hittar saker som gör att man koppla ner sig. Att man tillåter sig att inte vara tillgänglig. 

SLUTA KOLLA MAILEN MORGON OCH KVÄLL

Därför vill vi tillsammans med vår sommarhälsning skicka med dig en liten utmaning:

SOMMARENS UTMANING:


- Att inte titta i telefonen under den första timmen på morgonen och den sista timmen innan du somnar på kvällen.

​

Tycker du att du blir lugnare och sover bättre? Varför inte göra det till en vana också i din vardag när du är tillbaka på jobbet!

LÄR DIG SURFA PÅ RIKTIGT ISTÄLLET

För att kunna prestera bra på jobbet är det också superviktigt att kunna koppla ned och hämta energi. Hitta de sätt som du tycker funkar bäst - men kom ihåg att tillåta dig själv att inte vara tillgänglig hela tiden. Det är viktigt. 

Så, sluta kolla mailen och gör något som du aldrig gjort - typ lär dig att surfa. 

Eller så kastar du dig i hängmattan (utan telefon givetvis)

I vilket fall som helst - nu är det sommar och vi önskar såklart att solen skiner just på dig oavsett vad du befinner dig! 

Tips! Har du glömt hur man firar midsommar? Klicka på länken.

Swedish midsummer for dummies

skriv en kommentar

3 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. husni mubarok | jan 16, 2019
  e Krasnoperekopsk atau Sevastopol. Tempat favorit goth ini ke 20 Supplier plat besi hitam Toko besi wf Toko besi wf Toko stainless steel Agen besi cnp undangan pernikahan akrilik Supplier Wiremesh Jual Plat Kapal Besi baja Toko plat besi hitam Pabrik besi beton Sni Ulir Polos polos ulir Agen besi wf Agen besi wf Toko atap spandek www.gudangbesibaja.com undangan pernikahan bentuk tas Supplier Besi Pipa Baja Schedule 80 Harga Plat Kapal Besi baja Agen plat besi hitam Pabrik besi beton sii Pabrik besi wf Pabrik besi wf Toko baja ringan Pabrik besi hollow Toko besi Wf Baja undangan pernikahan online Supplier Besi Pipa Baja Schedule 40 Pabrik Plat Kapal Besi baja Pabrik plat besi hitam Pabrik besi beton psi Ulir Polos Distributor besi hollow Distributor besi hollow Toko bondek Toko bondek undangan pernikahan modern Supplier Pipa Besi Hitam Medium Distributor Wiremesh Besi baja Distributor plat kapal besi baja Pabrik besi beton perwira Harga besi hollow Harga besi hollow Toko Plat kapal besi baja bki krakatau steel Toko wiremesh undangan pernikahan unik dan murah Supplier Besi Wf Supplier Wiremesh Besi baja Harga plat kapal besi baja Pabrik besi beton PAS Jual Jaket Parka Jaket Parka undangan pernikahan kalender undangan pernikahan bahasa inggris islam undangan pernikahan islami undangan pernikahan unik dan murah undangan pernikahan modern undangan pernikahan online undangan pernikahan undangan pernikahan amplop surat undangan pernikahan simple undangan pernikahan murah undangan pernikahan unik undangan pernikahan artis undangan pernikahan modern undangan pernikahan artis undangan pernikahan arab undangan pernikahan undangan pernikahan Pabrik Welded Beam Pabrik Welded Beam Jual atap spandek  
 2. martin garix | nov 03, 2018
  Hello friends i am here and i told you this is nice place to search any solution firefox bookmarks export many users have no any ideas for this process,now one a single click here this visit.
 3. Celeste Jalen | okt 30, 2018

  In alternative countries, doctors do not build the extortionate cash that they are doing here. In the US, hospitals are typically in hand and surpass privately-held corporations, then like every alternative company, they raise costs to hide overhead fees; they provide greater salaries or pensions to woo higher doctors; things of that nature. http://www.australianessay.com/get-help-in-australia-for-essay

  Skriv en kommentar