NYA EVENT CENTER ÄR NU KLART!

Ämnen:

Eventhallevent centerevent

Eventhall Training Partner

EVENT CENTER - 5 MINUTER FRÅN ARLANDA FLYGPLATS!

 
Nu är vårt nya Event Center klart! Med moderna konferens- och eventhallar kan vi nu för första gången ta emot grupper på 500 personer samtidigt i samma lokal. Innehållande den senaste tekniken när det gäller AV-utrustning och IT tillhör våra nya lokaler bland de absolut modernaste eventlokalerna i Norden.

Eventhall tak

- Vi är helt övertygade om att vårt Event Center kommer att spela en viktig roll när det gäller framtida events och lanseringar i fordonsbranschen, säger Peter Olofsson, CEO, Training Partner. 

Med ett kraftigt ljud- och ljussystem och en videovägg på 3,6 x 2 meter håller nya Event Center en hög standard. Vilket ger våra konferensdeltagare stora valmöjligheter när det gäller att kunna skräddarsy sina event på ett unikt och spännande sätt. 

Eventhall konferenscenter

- När vi har designat eventlokalerna har det varit väldigt viktigt att utforma de efter våra kunders behov. Det är viktigt att alla konferenslokaler harmonierar med varandra. Tillsammans med den befintliga testbanan och det nya hotellet som öppnar i början av november kommer Drivelab Stockholm bli den mest spännande platsen i Europa när det gäller fordon och events, säger Peter Olofsson. 

skriv en kommentar

1 Kommentar

Skriv en kommentar
  1. vedant | dec 11, 2018
    Its a great site for us because here we can achieve more interesting and hard  <a href="http://documentswindows10.com">open documents windows 10</a> technique about the document in our system.

    Skriv en kommentar

    Ämnen:

    Eventhallevent centerevent