NYA EVENT CENTER ÄR NU KLART!

Ämnen:

Eventhallevent centerevent

Eventhall Training Partner

EVENT CENTER - 5 MINUTER FRÅN ARLANDA FLYGPLATS!

 
Nu är vårt nya Event Center klart! Med moderna konferens- och eventhallar kan vi nu för första gången ta emot grupper på 500 personer samtidigt i samma lokal. Innehållande den senaste tekniken när det gäller AV-utrustning och IT tillhör våra nya lokaler bland de absolut modernaste eventlokalerna i Norden.

Eventhall tak

- Vi är helt övertygade om att vårt Event Center kommer att spela en viktig roll när det gäller framtida events och lanseringar i fordonsbranschen, säger Peter Olofsson, CEO, Training Partner. 

Med ett kraftigt ljud- och ljussystem och en videovägg på 3,6 x 2 meter håller nya Event Center en hög standard. Vilket ger våra konferensdeltagare stora valmöjligheter när det gäller att kunna skräddarsy sina event på ett unikt och spännande sätt. 

Eventhall konferenscenter

- När vi har designat eventlokalerna har det varit väldigt viktigt att utforma de efter våra kunders behov. Det är viktigt att alla konferenslokaler harmonierar med varandra. Tillsammans med den befintliga testbanan och det nya hotellet som öppnar i början av november kommer Drivelab Stockholm bli den mest spännande platsen i Europa när det gäller fordon och events, säger Peter Olofsson. 

skriv en kommentar

2 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. husni mubarok | jan 16, 2019
   ini ke 15 pusat plat astm516 70 pusat plat boiler pusat plat hardox pusat plat hb 400 pusat plat high strenght pusat plat high tensile sm490 yb pusat plat high tensile sm490ya pusat plat kapal pusat plat stainless ss304 pusat plat stainless ss310 Agen Plat Besi Baja Jual besi Pipa sch 80 baja Jual besi beton cakra steel cs Supplier Bondek Cor Supplier Bondek Cor Distributor Plat besi Jual bondek undangan pernikahan artis Jual Besi Pipa Baja Schedule 80 Toko Plat Besi Baja Supplier besi Pipa sch 80 baja Jual besi beton bjku Toko Bondek Cor Toko Bondek Cor Distributor besi h beam Jual wiremesh undangan pernikahan anti mainstream Jual Besi Pipa Baja Schedule 40 Jual Plat Besi Baja Toko besi Pipa sch 80 baja Jual besi beton Sni Ulir Polos Agen Bondek Cor Agen Bondek Cor Distributor besi wf Jual pipa besi baja sch 40 sch 80 undangan pernikahan amplop Jual Pipa Besi Hitam Medium Harga Plat Besi Baja Agen besi Pipa sch 80 baja Jual besi beton ais Pabrik Bondek Cor Pabrik Bondek Cor Distributor wiremesh Jual besi hollow undangan pernikahan mewah Jual Besi Wf Pabrik Plat Besi Baja Pabrik besi Pipa sch 80 baja Jual besi beton Distributor Welded Beam Distributor Welded Beam Distributor besi unp Jual besi beton Sni Ulir Polos undangan pernikahan anime Jual Besi H beam Distributor Besi H beam Baja Distributor Plat Bordes Harga Welded Beam Harga Welded Beam Distributor besi cnp Jual besi wf baja undangan pernikahan elegan Jual Besi Beton Supplier Besi H beam Baja Harga Plat Bordes www.pusatbesibaja.co.id Jual Welded Beam Jual Welded Beam Distributor besi hollow Jual besi unp undangan pernikahan contoh www.sentrabesibaja.com Agen Besi H beam Baja Jual Plat Bordes www.pusatbesibaja.com Supplier Welded Beam Supplier Welded Beam Distributor besi beton Sni Ulir Polos  
 2. vedant | dec 11, 2018
  Its a great site for us because here we can achieve more interesting and hard  <a href="http://documentswindows10.com">open documents windows 10</a> technique about the document in our system.

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  Eventhallevent centerevent