NU ÄR DET BEVISAT - BRA IDÉER FÖDS I BILEN!

Ämnen:

driver trainingsmart bilkörning

Förarutbildning

SE TILL ATT DINA MEDARBETARE JOBBAR SÄKERT

 
I en studie gjord av Land Rover och Institute of Directors (chefsinstitut) tillfrågades över 900 globala chefer. 84 % av företagsledarna anser att deras miljö är en viktig förutsättning för kreativt tänkande.

Studien visar att en av fem (18 %) chefer får sina bästa idéer i bilen. Undersökningen visar också att en av tio chefer tillbringar mer än 25% av arbetsveckan i bilen. Bekväm sittplats, naturligt ljus och frånvaro av ljud är de mest avgörande faktorerna som främjar kreativt tänkande, enligt studien.

"En av fem chefer får sina bästa idéer i bilen."

 
Resultaten av denna forskning visar tydligt att arbetsplatsens miljö är mycket viktig för kreativt tänkande, och vi vet att det finns en stark koppling mellan kreativitet och ökad produktivitet. Därför bör organisationer – och anställda – göra allt de kan för att tillhandahålla eller finna dessa kreativa miljöer att arbeta i.

Förarutbildning-tjänstebil

BILEN - EN ARBETSPLATS

Cheferna är inte ensamma om att använda bilen som arbetsplats - eller som ett ställe för att kläcka riktigt bra idéer. Listan över alla som använder bil i sitt jobb kan göras lång. Vi slår vad om att alla som kör bil håller med om att bilen är en plats i vardagen där du får tid för eftertanke och reflektion - och att det också är där som du kläcker en och annan riktigt grym idé. 

"STARK KOPPLING MELLAN KREATIVITET OCH ÖKAD PRODUKTIVITET."

 

VÄRDET AV ATT HANTERA BILEN RÄTT

När vi hjälper våra kunder att lansera en ny produkt  får de utbildning i att lära känna bilen ordentligt. Men när det gäller tjänstebilsförarna är kunskapen generellt sett alldeles för dålig om bilen olika funktioner. Och kanske framför allt hur du ska hantera bilen på olika underlag. 

"Därför bör organisationer göra allt de kan för att tillhandahålla eller finna dessa kreativa miljöer att arbeta i."

 

OLIKA BILAR OCH PERSONER KRÄVER OLIKA TYPER AV UTBILDNINGAR

Att ta hand om sina tjänstebilsförare är att värna om sitt varumärke som arbetsgivare. Vissa förare kanske behöver bli bättre på att parkera eller krypköra eftersom man har många parkeringsskador på bilflottan. Andra kanske behöver utbildning i körställning, bilens funktioner eller hur man lastar bilen på ett optimalt sätt.

Sugen på att göra bilen till en ännu bättre arbetsplats för dina medarbetare? Läs mer om våra olika förarutbildningar här!

skriv en kommentar

1 Kommentar

Skriv en kommentar
  1. Tom | okt 31, 2018
    Its all time entertaining game and you will play this game with risk online free gamefull freedom as you should try to play this game thanks for sharing it

    Skriv en kommentar

    Ämnen:

    driver trainingsmart bilkörning