NU ÄR DET BEVISAT - BRA IDÉER FÖDS I BILEN!

Ämnen:

driver trainingsmart bilkörning

Förarutbildning

SE TILL ATT DINA MEDARBETARE JOBBAR SÄKERT

 
I en studie gjord av Land Rover och Institute of Directors (chefsinstitut) tillfrågades över 900 globala chefer. 84 % av företagsledarna anser att deras miljö är en viktig förutsättning för kreativt tänkande.

Studien visar att en av fem (18 %) chefer får sina bästa idéer i bilen. Undersökningen visar också att en av tio chefer tillbringar mer än 25% av arbetsveckan i bilen. Bekväm sittplats, naturligt ljus och frånvaro av ljud är de mest avgörande faktorerna som främjar kreativt tänkande, enligt studien.

"En av fem chefer får sina bästa idéer i bilen."

 
Resultaten av denna forskning visar tydligt att arbetsplatsens miljö är mycket viktig för kreativt tänkande, och vi vet att det finns en stark koppling mellan kreativitet och ökad produktivitet. Därför bör organisationer – och anställda – göra allt de kan för att tillhandahålla eller finna dessa kreativa miljöer att arbeta i.

Förarutbildning-tjänstebil

BILEN - EN ARBETSPLATS

Cheferna är inte ensamma om att använda bilen som arbetsplats - eller som ett ställe för att kläcka riktigt bra idéer. Listan över alla som använder bil i sitt jobb kan göras lång. Vi slår vad om att alla som kör bil håller med om att bilen är en plats i vardagen där du får tid för eftertanke och reflektion - och att det också är där som du kläcker en och annan riktigt grym idé. 

"STARK KOPPLING MELLAN KREATIVITET OCH ÖKAD PRODUKTIVITET."

 

VÄRDET AV ATT HANTERA BILEN RÄTT

När vi hjälper våra kunder att lansera en ny produkt  får de utbildning i att lära känna bilen ordentligt. Men när det gäller tjänstebilsförarna är kunskapen generellt sett alldeles för dålig om bilen olika funktioner. Och kanske framför allt hur du ska hantera bilen på olika underlag. 

"Därför bör organisationer göra allt de kan för att tillhandahålla eller finna dessa kreativa miljöer att arbeta i."

 

OLIKA BILAR OCH PERSONER KRÄVER OLIKA TYPER AV UTBILDNINGAR

Att ta hand om sina tjänstebilsförare är att värna om sitt varumärke som arbetsgivare. Vissa förare kanske behöver bli bättre på att parkera eller krypköra eftersom man har många parkeringsskador på bilflottan. Andra kanske behöver utbildning i körställning, bilens funktioner eller hur man lastar bilen på ett optimalt sätt.

Sugen på att göra bilen till en ännu bättre arbetsplats för dina medarbetare? Läs mer om våra olika förarutbildningar här!

skriv en kommentar

2 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. husni mubarok | jan 16, 2019
  angan harap saya menulis artikel tentang topik ilmiah  link 8 jual baja h beam jual pipa boiler jual plat abrex 400 jual plat asme516 grade70 jual plat astm a285 c jual plat astm516 70 jual plat boiler jual plat hardox jual plat hb 400 jual plat high strenght jual plat high tensile sm490 yb Pabrik besi beton jcac Pabrik besi hollow Pabrik besi hollow Toko besi wf Toko besi unp undangan pernikahan batik Pabrik Bondek Cor Pabrik Wiremesh Besi baja Pabrik plat kapal besi baja Pabrik besi beton interworld steel is Distributor pipa besi Distributor pipa besi Toko wiremesh Toko besi siku undangan pernikahan murah Pabrik Atap Spandek Sni Distributor Besi Siku Baja Distributor besi siku baja Pabrik besi beton gunung garuda Harga pipa besi Harga pipa besi Toko besi unp Toko Plat besi plat kapal undangan pernikahan online Pabrik Plat Bordes Kembang Supplier Besi Siku Baja Harga besi siku baja Pabrik besi beton delcoprima Jual pipa besi Jual pipa besi Toko besi cnp Toko besi h beam baja undangan pernikahan anti mainstream Pabrik Plat Besi Hitam Agen Besi Siku Baja Jual besi siku baja Pabrik besi beton cakra steel cs Supplier pipa besi Supplier pipa besi Toko besi hollow Toko besi cnp undangan pernikahan cantik dan murah Pabrik Plat Kapal Bki Krakatau Steel Toko Besi Siku Baja Supplier besi siku baja Pabrik besi beton bjku Toko pipa besi Toko pipa besi Toko besi beton Sni Ulir Polos www.gudangbesibaja.com undangan pernikahan unik Pabrik Jual Besi Siku Baja Jual Besi Siku Baja Toko besi siku baja Pabrik besi beton Sni Ulir Polos Agen pipa besi Agen pipa besi ironsteelcenter.com Supplier besi Wf Baja undangan pernikahan yang unik Pabrik Besi Unp Baja Profil Kanal Harga Besi Siku Baja Agen besi siku baja Pabrik besi beton ais Pabrik pipa besi Pabrik pipa besi Supplier stainless steel Supplier bondek undangan pernikahan lucu Jual Besi Siku Baja Toko besi siku baja Pabrik besi beton Sni Ulir Polos Agen pipa besi Agen pipa besi ironsteelcenter.com Supplier besi Wf Baja undangan pernikahan yang unik Pabrik Besi Unp Baja Profil Kanal Harga Besi Siku Baja Agen besi siku baja Pabrik besi beton ais Pabrik pipa besi Pabrik pipa besi Supplier stainless steel Supplier bondek undangan pernikahan lucu Pabrik Besi Cnp Profil Baja Gording Pabrik Besi Siku Baja Pabrik besi siku baja Pabrik besi beton Distributor sch 40 Distributor sch 40 Supplier atap spandek Supplier wiremesh undangan pernikahan bunga Pabrik Besi Hollow Distributor Besi Unp Baja Distributor besi wf Harga sch 40 Harga sch 40 Supplier baja ringan Supplier pipa besi baja sch 40 sch 80 undangan pernikahan islami  
 2. Tom | okt 31, 2018
  Its all time entertaining game and you will play this game with risk online free gamefull freedom as you should try to play this game thanks for sharing it

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  driver trainingsmart bilkörning