HOTELLET VÄXER - OCH SNART ÄR VÅRT NYA EVENT CENTER KLART!

Ämnen:

Eventhallevent center

Drivelab Hotel under konstruktion 2016

NU BÖRJAR DET HÄNDA GREJER!

 
5 minuter från Arlanda flygplats växer nu DRIVELAB STOCKHOLM fram. Just nu byggs här Sveriges mest moderna Event Center och hotell för fordonsindustrin. Här är de senaste byggbilderna!

Fasad på bygget av Drivelab Hotel

DRIVELAB HOTEL - KLART 1 NOVEMBER 2016

Just nu har 50 hotellrum kommit på plats och under nästa vecka ska ytterligare 25 monteras. De resterande 50 rummen beräknas vara på plats och färdigmonterade i slutet av april.  

Drivelab-Hotel-2
 
Hotellrummen monteras i färdiga moduler med allting färdigbyggt, vilket gör att arbetet går snabbt. Under maj påbörjas arbetet med glasfasaden. 

Bygget av Event Center i Drivelab

DRIVELAB EVENT CENTER - KLART 1 MAJ 2016

För ett par veckor sedan kunde vi presentera de första skisserna och bilderna över vårt nya Event Center. Just nu pågår bygget för fullt och om lite mer än en månad står det klart. Med plats för 500 personer sittande och utrustat med den senaste tekniken när det gäller ljud och bild kommer det att bli Sveriges mest moderna eventlokaler för fordonsbranschen.

Bygget av Event Center

Nästa vecka kommer vi att påbörja det invändiga målningsarbetet samt sätta upp nätverk och AV-utrustning. När vårt Event Center står klart kommer det vara 100 procent anpassat för fordon där man på ett enkelt sätt kan skapa effektfulla och spännande atmosfärer med ljud och ljus. Allt för att lokalerna ska passa våra kunders unika önskemål (och färger).

skriv en kommentar

2 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. husni mubarok | jan 16, 2019
    Saya mendengar tentang kota Krimea ini berkat puisi  ini ke 17 Pabrik sch 40 Pabrik sch 40 Supplier Plat besi Supplier besi siku undangan pernikahan ala india Pabrik Besi H beam Pabrik Besi Unp Baja Pabrik besi wf Distributor besi beton psi Ulir Polos Distributor besi Pipa sch 80 baja Distributor besi Pipa sch 80 baja Supplier besi h beam Supplier Plat besi plat kapal Pabrik Besi Beton Distributor Besi Cnp Baja Distributor Besi Beton Distributor besi beton perwira Harga besi Pipa sch 80 baja Harga besi Pipa sch 80 baja Supplier besi wf Supplier besi h beam baja undangan pernikahan simple www.sentrabesibaja.com Supplier Besi Cnp Baja Harga Besi Beton Distributor besi beton PAS Jual besi Pipa sch 80 baja Jual besi Pipa sch 80 baja Supplier wiremesh Supplier besi cnp undangan pernikahan bermanfaat Distributor Welded Beam T beam King Queen Cross Castellated Beam Agen Besi Cnp Baja Jual Besi Beton Distributor besi beton master steel ms Supplier besi Pipa sch 80 baja Supplier besi Pipa sch 80 baja Supplier besi unp www.gudangbesibaja.com undangan pernikahan islami Distributor Bondek Cor Toko Besi Cnp Baja Supplier Besi Beton Distributor besi beton ksty Toko besi Pipa sch 80 baja Toko besi Pipa sch 80 baja Supplier besi cnp Pabrik besi Wf Baja undangan pernikahan amplop surat Distributor Atap Spandek Sni Jual Besi Cnp Baja Toko Besi Beton Distributor besi beton krakatau steel Agen besi Pipa sch 80 baja Agen besi Pipa sch 80 baja Supplier besi hollow Pabrik bondek undangan pernikahan bentuk dompet Distributor Plat Bordes Kembang Harga Besi Cnp Baja Agen Besi Beton Distributor besi beton jcac Pabrik besi Pipa sch 80 baja Pabrik besi Pipa sch 80 baja Supplier besi beton Sni Ulir Polos Pabrik wiremesh undangan pernikahan chinese Distributor Plat Besi Hitam Pabrik Besi Cnp Baja  
 2. Tom | okt 31, 2018
  Hello guys this is a awesome place and good game this game is very nice just visit more information here click this link bloons tower defense 5 play free play the game and full enjoy thanks for sharing it

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  Eventhallevent center