PROVA VÅR NYA DIGITALA TJÄNST!

Ämnen:

säljBusiness Support

Ny digital tjänst

NY DIGITAL TJÄNST FÖR KUNDNÖJDHET OCH LEADSHANTERING  

 
Nu behöver vi din hjälp. Var med och testa vår nya digitala tjänst för ökad kundnöjdhet och leadshantering.

Som ett steg i att möta den digitala framtiden håller vi just nu på att utveckla en ny tjänst för kundnöjdhet och leadshantering. Detta är en tjänst, precis som alla våra andra, som vi vill utveckla tillsammans med våra kunder och partners. Detta för att den färdiga tjänsten ska fungera så optimalt som möjligt. 

Därför söker vi nu återförsäljare i fordonsbranschen som vill vara med och testa vår nya tjänst. Givetvis helt kostnadsfritt. 

Vill du vara med och påverka framtiden? 

Skicka in din intresseanmälan så berättar vi mer!


Skicka intresseanmäla (Fullbokat)

skriv en kommentar

4 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. Avneesh panwar | dec 14, 2018
  There are more user are not use this type shortcut if you are working on a long time on a computer and then you will be deserve where command prompt windows 10  the Maine conduction of the best user are working on regular of the website.
 2. Akki12 | dec 14, 2018
  1. There are more user are not use this type shortcut if you are working on a long time on a computer and then you will be deserve where command prompt windows 10  the Maine conduction of the best user are working on regular of the website.

 3. Avneesh panwar | dec 14, 2018
  There are more user are not use this type shortcut if you are working on a long time on a computer and then you will be deserve <a href="http://commandpromptwindows10.com">where command prompt windows 10</a>  the Maine conduction of the best user are working on regular of the website.
 4. Missing user | mar 23, 2016

  Hej på er! 

  Superroligt att så många var intresserade av vår nya tjänst. Vi går just nu igenom alla anmälningar, och ni som blir utvalda kommer att bli kontaktade inom kort. Ni andra kommer att få ut mer information kring detta efter sommaren när testperioden är avklarad.

  Bästa hälsningar, Fredrik Söder på Training Partner

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  säljBusiness Support