HÄR ÄR FÖRSTA BILDERNA PÅ VÅRT NYA EVENT CENTER (KLART 1 MAJ 2016)

Ämnen:

EventhallDrivelab Stockholm

Ny eventhall Arlanda

NYTT EVENT CENTER I DRIVELAB STOCKHOLM

 
Här är första bilderna på nya Event Center i DRIVELAB STOCHOLM. När vårt Event Center står klart kommer det att ha plats för 500 personer sittande och vara utrustat med den senaste tekniken när det gäller ljud och bild.
- Vi är helt övertygade om att det kommer att spela en viktig roll när det gäller framtida events och lanseringar i fordonsbranschen, säger Peter Olofsson, CEO, Training Partner. 

Eventhall-Arlanda

 - Vi bygger ett Event Center som ska kännas som nästa nivå. När det står klart kommer vi att ha Sveriges mest moderna eventhallar för fordonsbranschen, säger Peter Olofsson, CEO, Training Partner. 

Sveriges mest moderna event center för fordonsbranschen

 
- För oss är upplevelsen superviktig. Därför satsar vi nu på att göra en Event Center med den senaste tekniken när det gäller utrustning och framför allt ljud och ljus. Allt ifrån att ha smidiga eluttag i golvet för att kunna koppla upp bilar till att helt och hållet styra belysning när det gäller ljuskällor och färger. Allt för att våra olika kunder så lätt som möjligt ska kunna anpassa miljön efter sina egna behov och önskemål. 

Ny-eventhall

Eventhall för 500 personer
- 5 minuter från arlanda flygplats


Eventhall-Training-Partner

 

videovägg på 3,6 x 2 meter i full HD

 

Eventhall-Drivelab-Stockholm

Ljudsystemet kommer att vara kraftfullt och likaså möjligheterna att kunna visa filmer och presentationer på en videovägg på 3,6 x 2 meter i full HD, säger Peter Olofsson. 

skriv en kommentar

2 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. husni mubarok | jan 16, 2019
  ebagai pembersih di lantai tiga klinik distrik Kili d ini ke 13 pabrik astm a283 c pabrik pipa boiler pabrik plat abrex 400 pabrik plat asme516 grade70 pabrik plat astm516 70 pabrik plat boiler pabrik plat hb 400 pabrik plat high tensile sm490 yb pabrik plat high tensile sm490ya pabrik plat kapal Distributor besi Wf Baja undangan pernikahan bahasa inggris islam Distributor Besi H beam Toko Besi Beton Supplier pipa besi Toko Wiremesh Besi Toko Wiremesh Besi Pabrik wiremesh Distributor bondek undangan pernikahan amplop surat Distributor Besi Beton Jual Besi Beton Toko pipa besi Jual besi beton Sni Ulir Polos polos ulir Agen Wiremesh Besi Agen Wiremesh Besi Pabrik besi unp Distributor wiremesh undangan pernikahan unik dan murah www.sentrabesibaja.com Harga Besi Beton Agen pipa besi Jual besi beton sii Pabrik Wiremesh Besi Pabrik Wiremesh Besi Pabrik besi cnp Distributor pipa besi baja sch 40 sch 80 undangan pernikahan elegan Jual Welded Beam T beam King Queen Cross Castellated Beam Pabrik Besi Beton Pabrik pipa besi Jual besi beton psi Ulir Polos Distributor Atap Spandek Distributor Atap Spandek Pabrik besi hollow Distributor besi hollow undangan pernikahan animasi Jual Bondek Cor Distributor Besi Wf Baja Distributor sch 40 Jual besi beton perwira Harga Atap Spandek Harga Atap Spandek Pabrik besi beton Sni Ulir Polos Distributor besi beton Sni Ulir Polos undangan pernikahan lucu Jual Atap Spandek Sni Supplier Besi Wf Baja Harga sch 40 Jual besi beton PAS Jual Atap Spandek Jual Atap Spandek ironsteelcenter.com Distributor besi wf baja undangan pernikahan kalender Jual Plat Bordes Kembang Agen Besi Wf Baja Jual sch 40 Jual besi beton master steel ms Supplier Atap Spandek Supplier Atap Spandek Distributor stainless steel Distributor besi unp undangan pernikahan ala india Jual Plat Besi Hitam Toko Besi Wf Baja Supplier sch 40 Jual besi beton ksty  
 2. Oman | jan 11, 2019
  Skane men
  Malmo
  Helsingborg
  Lund
  Kristianstad
  Landskrona
  Ystad
  Angelholm
  Arlov
  Hassleholm
  Eslov
  Trelleborg
  Perstorp
  Osby
  Lomma
  Hoor
  Ahus
  Kavlinge
  Staffanstorp
  Bjuv
  Dalby
  Molle
  Horby
  Sjobo
  Svedala
  Bastad
  Vellinge
  Hoganas
  It's a question as old as time: Can exes be just friends? Asylum's token girl has the answer for all you guys out there wondering why your girlfriend gets so freaked out about dinner with the ex. 
  Nymolla
  Munka-Ljungby

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  EventhallDrivelab Stockholm