HÄR ÄR FÖRSTA BILDERNA PÅ VÅRT NYA EVENT CENTER (KLART 1 MAJ 2016)

Ämnen:

EventhallDrivelab Stockholm

Ny eventhall Arlanda

NYTT EVENT CENTER I DRIVELAB STOCKHOLM

 
Här är första bilderna på nya Event Center i DRIVELAB STOCHOLM. När vårt Event Center står klart kommer det att ha plats för 500 personer sittande och vara utrustat med den senaste tekniken när det gäller ljud och bild.
- Vi är helt övertygade om att det kommer att spela en viktig roll när det gäller framtida events och lanseringar i fordonsbranschen, säger Peter Olofsson, CEO, Training Partner. 

Eventhall-Arlanda

 - Vi bygger ett Event Center som ska kännas som nästa nivå. När det står klart kommer vi att ha Sveriges mest moderna eventhallar för fordonsbranschen, säger Peter Olofsson, CEO, Training Partner. 

Sveriges mest moderna event center för fordonsbranschen

 
- För oss är upplevelsen superviktig. Därför satsar vi nu på att göra en Event Center med den senaste tekniken när det gäller utrustning och framför allt ljud och ljus. Allt ifrån att ha smidiga eluttag i golvet för att kunna koppla upp bilar till att helt och hållet styra belysning när det gäller ljuskällor och färger. Allt för att våra olika kunder så lätt som möjligt ska kunna anpassa miljön efter sina egna behov och önskemål. 

Ny-eventhall

Eventhall för 500 personer
- 5 minuter från arlanda flygplats


Eventhall-Training-Partner

 

videovägg på 3,6 x 2 meter i full HD

 

Eventhall-Drivelab-Stockholm

Ljudsystemet kommer att vara kraftfullt och likaså möjligheterna att kunna visa filmer och presentationer på en videovägg på 3,6 x 2 meter i full HD, säger Peter Olofsson. 

skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Ämnen:

EventhallDrivelab Stockholm