BUSINESS MANAGER TILL MARKNADSLEDANDE FÖRETAG I FORDONSBRANSCHEN

Ämnen:

rekrytering

Business-Manager-Training-Partner

ÄR DU VÅR NYA BUSINESS MANAGER? 


Nu söker vi dig som är en naturlig ledare som samordnar, motiverar, skapar engagemang och delaktighet. Kanske är du vår nya Business Manager? 

Nu söker vi dig som är en naturlig ledare som samordnar, motiverar, skapar engagemang och delaktighet. Du har en akademisk examen eller bred erfarenhet inom Företagsekonomi/Marknad, alt. inom närliggande område. Du har även tidigare under flera år arbetat i en ledande befattning med personalansvar i en större organisation, där erfarenhet av att leda andra ledare är meriterande.

Utöver mer formell kompetens, fäster vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper liksom vid ditt driv. Vi tror att du motiveras av ett högt tempo, att du har ett strukturerat arbetssätt och förmågan att arbeta både operativt och strategiskt.

Karakteristiskt för dig är att du är en initiativtagare som skapar förtroende, uppnår resultat och drivs av ständig utveckling. Vidare är du en duktig förhandlare med mycket god ekonomisk förståelse och sinne för affärer. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och du är en van användare av Office paketets alla program. Körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Läs mer om tjänsten här!

skriv en kommentar

2 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. eddie007 | nov 26, 2018
  If you do Chrome, you can customize your browser with the help of Chrome ExtensionThat Make It Easy to work on the browser. With the help of Extensions, you can save passwords.
 2. robert T | jul 03, 2017
  Nice work thanks seo

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  rekrytering