BUSINESS MANAGER TILL MARKNADSLEDANDE FÖRETAG I FORDONSBRANSCHEN

Ämnen:

rekrytering

Business-Manager-Training-Partner

ÄR DU VÅR NYA BUSINESS MANAGER? 


Nu söker vi dig som är en naturlig ledare som samordnar, motiverar, skapar engagemang och delaktighet. Kanske är du vår nya Business Manager? 

Nu söker vi dig som är en naturlig ledare som samordnar, motiverar, skapar engagemang och delaktighet. Du har en akademisk examen eller bred erfarenhet inom Företagsekonomi/Marknad, alt. inom närliggande område. Du har även tidigare under flera år arbetat i en ledande befattning med personalansvar i en större organisation, där erfarenhet av att leda andra ledare är meriterande.

Utöver mer formell kompetens, fäster vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper liksom vid ditt driv. Vi tror att du motiveras av ett högt tempo, att du har ett strukturerat arbetssätt och förmågan att arbeta både operativt och strategiskt.

Karakteristiskt för dig är att du är en initiativtagare som skapar förtroende, uppnår resultat och drivs av ständig utveckling. Vidare är du en duktig förhandlare med mycket god ekonomisk förståelse och sinne för affärer. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och du är en van användare av Office paketets alla program. Körkort är ett krav då resor i tjänsten förekommer.

Läs mer om tjänsten här!

skriv en kommentar

4 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. dsd | jul 30, 2019
  Du point de vue actuel, le prix émotionnel sur le marché a principalement deux types de profit et de prix. Profiter du prix, c'est réplique montre prendre une partie des bénéfices normaux de l'entreprise et profiter aux consommateurs en réduisant le prix des biens vendus. Le prix de profit est plus applicable aux produits avec des profits élevés.
 2. husni mubarok | jan 16, 2019
  untuk paket awal dan akun pengisian kartu perusahaan,  link10 jual plat high tensile sm490ya jual plat kapal jual plat stainless ss304 jual plat stainless ss310 jual plat stainless ss316 jual plat sumihard jual round bar besi aisi 440s45c jual round bar scm440 jual steel rail jual steel sheet pile Supplier besi siku baja Supplier besi siku baja Agen besi h beam Agen pipa besi baja sch 40 sch 80 undangan pernikahan yang unik Supplier Atap Spandek Sni Toko Pipa Besi baja Supplier besi h beam baja Supplier besi beton bjku Toko besi siku baja Toko besi siku baja Agen besi wf Agen besi hollow undangan pernikahan ala jepang Supplier Plat Bordes Kembang Jual Pipa Besi baja Toko besi h beam baja Supplier besi beton Sni Ulir Polos Agen besi siku baja Agen besi siku baja Agen wiremesh Agen besi beton Sni Ulir Polos undangan pernikahan arab Supplier Plat Besi Hitam Harga Pipa Besi baja Agen besi h beam baja Supplier besi beton ais Pabrik besi siku baja Pabrik besi siku baja Agen besi unp Agen besi wf baja undangan pernikahan ala jepang Supplier Plat Kapal Bki Krakatau Steel Pabrik Pipa Besi baja Pabrik besi h beam baja Supplier besi beton Distributor besi wf Distributor besi wf Agen besi cnp Agen besi unp undangan pernikahan bermanfaat Supplier Jual Besi Siku Baja Distributor Plat Kapal Besi baja Distributor plat besi hitam Harga besi wf Harga besi wf Agen besi hollow Agen besi siku undangan pernikahan ada fotonya Supplier Besi Unp Baja Profil Kanal Supplier Plat Kapal Besi baja Harga plat besi hitam www.pusatbesibaja.co.id Jual besi wf Jual besi wf Agen besi beton Sni Ulir Polos Agen Plat besi plat kapal undangancinta.com Supplier Besi Cnp Profil Baja Gording Agen Plat Kapal Besi baja Jual plat besi hitam www.pusatbesibaja.com Supplier besi wf Supplier besi wf ironsteelcenter.com Agen besi h beam baja undangan pernikahan cantik dan murah Supplier Besi Hollow Toko Plat Kapal Besi baja Pabrik Besi Cnp Profil Baja Gording Pabrik Besi Siku Baja Pabrik besi siku baja Pabrik besi beton Distributor sch 40 Distributor sch 40 Supplier atap spandek Supplier wiremesh undangan pernikahan bunga Pabrik Besi Hollow Distributor Besi Unp Baja Distributor besi wf Harga sch 40 Harga sch 40 Supplier baja ringan Supplier pipa besi baja sch 40 sch 80 undangan pernikahan islami Pabrik Wiremesh Supplier Besi Unp Baja Harga besi wf  
 3. eddie007 | nov 26, 2018
  If you do Chrome, you can customize your browser with the help of Chrome ExtensionThat Make It Easy to work on the browser. With the help of Extensions, you can save passwords.
 4. robert T | jul 03, 2017
  Nice work thanks seo

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  rekrytering