DRIVELAB FORTSÄTTER EXPANDERA!

Ämnen:

pressmeddelandeDrivelab Stockholm

Drivelab-fortsätter-expandera

NU BYGGS NY EVENTHALL VID ARLANDA - OCH TILL HÖSTEN ÖPPNAR ”DRIVELAB HOTEL”

 
Utvecklingen av DRIVELAB, vid Arlanda fortsätter att rulla på i oförändrad takt – marknadens efterfrågan är mycket stor. En ny eventhall om dryga 1 500 m2 är under uppförande och när denna är klar den 1:a maj kommer området att få helt andra möjligheter att inhysa stora konferensgrupper och större event.
Eventhallen i sin helhet kommer att inrymma ca 700-800 personer.

DriveLAB Center flygbild


Operatör kommer Training Partner att vara -  som redan idag är en stor aktör i området.

- Detta betyder att vi kan vara ännu mer effektiva och spara ännu mer restid för våra kunder när vi har events eller utbildningar. Hittills har vi inte kunnat erbjuda våra kunder en tillräckligt stor eventhall i området DRIVELAB, vilket vi från och med den 1 maj kommer att kunna göra. Det känns otroligt kul, säger Peter Olofsson, VD på Training Partner. 

Sedan 2011 har företaget Training Partner expanderat kraftigt i området DRIVELAB Stockholm. Med cirka 7 000 m2 lokaler, egen testbana och snart även hotell i direkt anslutning till området samt terrängbana till hösten lockar man fler och fler större kunder inom fordonsindustrin till det nybyggda DRIVELAB-området. 

”MED NYTT HOTELL OCH STOR EVENTHALL ÄR VI MED I MATCHEN 
OM KUNDERNA I ARLANDA”

Peter Olofsson, VD på Training Partner

 
- Det är väldigt roligt att se att utvecklingen av DRIVELAB och hela området runt Arlanda blivit så högintressant de senaste åren. Äntligen börjar marknaden inse potentialen och möjligheterna av att etablera sig vid en flygplats. Vi satsar på långa relationer med våra samarbetspartners, så det är extra roligt när det går bra för dom. Training Partner är en av våra absolut viktigaste samarbetspartners, säger Dieter Sand VD för Arlandastad Holding som äger och utvecklar varumärket DRIVELAB och området kring Arlanda.

Hotel-Drivelab_3

DRIVELAB Stockholm är en modern arena med fokus på utbildning, forskning och utveckling samt marknad, i direkt anslutning till Stockholm Arlanda flygplats – mitt i den nya flygplatsstaden Airport City Stockholm. Visionen är ”Att skapa en unik och inspirerande arena, i världsklass, för framtidens fordonsindustri”.

skriv en kommentar

3 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. husni mubarok | jan 16, 2019
  ng saya lihat, miniatur dan elegan, tetap menjadi simb ini ke 19 Pabrik Besi Beton Distributor besi beton interworld steel is Distributor Plat Bordes Distributor Plat Bordes ironsteelcenter.com Pabrik pipa besi baja sch 40 sch 80 undangan pernikahan lucu Distributor Plat Kapal Bki Krakatau Steel Distributor Besi Hollow Baja Distributor besi hollow Distributor besi beton gunung garuda Harga Plat Bordes Harga Plat Bordes Pabrik stainless steel Pabrik besi hollow undangan pernikahan bagus Distributor Jual Besi Siku Baja Supplier Besi Hollow Baja Harga besi hollow Distributor besi beton delcoprima Jual Plat Bordes Jual Plat Bordes Pabrik atap spandek Pabrik besi beton Sni Ulir Polos undangan pernikahan bahasa inggris islam Distributor Besi Unp Baja Profil Kanal Agen Besi Hollow Baja Jual besi hollow Distributor besi beton cakra steel cs Supplier Plat Bordes Supplier Plat Bordes Pabrik baja ringan Pabrik besi wf baja undangan pernikahan contoh Distributor Besi Cnp Profil Baja Gording Toko Besi Hollow Baja Supplier besi hollow Distributor besi beton bjku Jual Jaket Parka Jaket Parka undangan pernikahan kalender undangan pernikahan bahasa inggris islam undangan pernikahan islami undangan pernikahan unik dan murah undangan pernikahan modern undangan pernikahan online undangan pernikahan undangan pernikahan amplop surat undangan pernikahan simple undangan pernikahan murah undangan pernikahan unik undangan pernikahan artis undangan pernikahan modern undangan pernikahan artis undangan pernikahan arab undangan pernikahan undangan pernikahan  
 2. james | jan 11, 2019
  Supportduweb | Hookyoup | Talkter | Ello | Yourtango | Kirka | Trafficswirl | Mirka | jeenadavis | Web | Latest | Dating | My love | Packman | Maler  Your a very pretty girl I hope you realize that you dont have to act like this to meet someone not that what you did is so bad but I hope for your sake you find someone who can make you happy.My girlfriend died in April and she never let her weight go over 113lbs because if she did she thought I would leave her and at tmes that makes me sad so just realize everyone deserves to be happy and you will find somebody just believe you are worthy 
 3. Thanos | dec 15, 2018
  Must be like to visit here this amazing article here you can connect the remember password microsoft edge here all setting and safe the all data to set strong password forever thank.

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  pressmeddelandeDrivelab Stockholm