DRIVELAB FORTSÄTTER EXPANDERA!

Ämnen:

pressmeddelandeDrivelab Stockholm

Drivelab-fortsätter-expandera

NU BYGGS NY EVENTHALL VID ARLANDA - OCH TILL HÖSTEN ÖPPNAR ”DRIVELAB HOTEL”

 
Utvecklingen av DRIVELAB, vid Arlanda fortsätter att rulla på i oförändrad takt – marknadens efterfrågan är mycket stor. En ny eventhall om dryga 1 500 m2 är under uppförande och när denna är klar den 1:a maj kommer området att få helt andra möjligheter att inhysa stora konferensgrupper och större event.
Eventhallen i sin helhet kommer att inrymma ca 700-800 personer.

DriveLAB Center flygbild


Operatör kommer Training Partner att vara -  som redan idag är en stor aktör i området.

- Detta betyder att vi kan vara ännu mer effektiva och spara ännu mer restid för våra kunder när vi har events eller utbildningar. Hittills har vi inte kunnat erbjuda våra kunder en tillräckligt stor eventhall i området DRIVELAB, vilket vi från och med den 1 maj kommer att kunna göra. Det känns otroligt kul, säger Peter Olofsson, VD på Training Partner. 

Sedan 2011 har företaget Training Partner expanderat kraftigt i området DRIVELAB Stockholm. Med cirka 7 000 m2 lokaler, egen testbana och snart även hotell i direkt anslutning till området samt terrängbana till hösten lockar man fler och fler större kunder inom fordonsindustrin till det nybyggda DRIVELAB-området. 

”MED NYTT HOTELL OCH STOR EVENTHALL ÄR VI MED I MATCHEN 
OM KUNDERNA I ARLANDA”

Peter Olofsson, VD på Training Partner

 
- Det är väldigt roligt att se att utvecklingen av DRIVELAB och hela området runt Arlanda blivit så högintressant de senaste åren. Äntligen börjar marknaden inse potentialen och möjligheterna av att etablera sig vid en flygplats. Vi satsar på långa relationer med våra samarbetspartners, så det är extra roligt när det går bra för dom. Training Partner är en av våra absolut viktigaste samarbetspartners, säger Dieter Sand VD för Arlandastad Holding som äger och utvecklar varumärket DRIVELAB och området kring Arlanda.

Hotel-Drivelab_3

DRIVELAB Stockholm är en modern arena med fokus på utbildning, forskning och utveckling samt marknad, i direkt anslutning till Stockholm Arlanda flygplats – mitt i den nya flygplatsstaden Airport City Stockholm. Visionen är ”Att skapa en unik och inspirerande arena, i världsklass, för framtidens fordonsindustri”.

skriv en kommentar

1 Kommentar

Skriv en kommentar
  1. Thanos | dec 15, 2018
    Must be like to visit here this amazing article here you can connect the remember password microsoft edge here all setting and safe the all data to set strong password forever thank.

    Skriv en kommentar

    Ämnen:

    pressmeddelandeDrivelab Stockholm