HÄR RESER SIG HOTELLET I DRIVELAB

Ämnen:

Drivelab HotelDrivelab Stockholm

First Hotel Arlanda Airport Drivelab_1

BYGGET AV NYA HOTELLET I DRIVELAB STOCKHOLM INNE I EN NY FAS

 
Nu börjar det synas att det snart står en stor byggnad alldeles intill vårt Training Center i Drivelab. Det som man just nu bygger är hotellets själva kärna innehållande entré, trapphus och hissar. Nästa steg är att börja bygga hotellets två vingar med 75 hotellrum vardera. 

First Hotel Arlanda Airport Drivelab_8

Tidigare har vi berättat om att det är hotellkedjan First Hotels som kommer att driva hotellet i Drivelab Center och kommer att heta First Hotel Arlanda Airport.

First Hotel Arlanda Airport Drivelab_3

"Hotellet tillför området något helt nytt när det gäller hotellstandard"

Hotel-Drivelab_3

 
First Hotel Arlanda Airport, som öppnar dörrarna den 1 september i höst, ska bidra till att göra ARLANDA OCH DRIVELAB STOCKHOLM till en av de mest centrala och attraktiva mötespunkterna i Skandinavien. 

– Hotellet tillför området något helt nytt när det gäller hotellstandard samt utbud av aktiviteter, design och konferenser, säger verkställande direktör för First Hotels, Roar Ingdal.skriv en kommentar

3 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. Munna vikram | dec 14, 2018
  Nice Mail <a href="http://shortkeys.top/"> Windows keyboard shortcuts </a>
 2. Munna vikram | dec 14, 2018

  Finally i got the website who have all the information of windows shortcut keys.

  http://shortkeys.top/

 3. Akki12 | nov 19, 2018
  If you are like the video games and enjoy the more games on this website. If you are like to continue the website there are more users are like the website free online gin rummy games  and you should be continue the website only one click to you are join the website.

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  Drivelab HotelDrivelab Stockholm