HÄR RESER SIG HOTELLET I DRIVELAB

Ämnen:

Drivelab HotelDrivelab Stockholm

First Hotel Arlanda Airport Drivelab_1

BYGGET AV NYA HOTELLET I DRIVELAB STOCKHOLM INNE I EN NY FAS

 
Nu börjar det synas att det snart står en stor byggnad alldeles intill vårt Training Center i Drivelab. Det som man just nu bygger är hotellets själva kärna innehållande entré, trapphus och hissar. Nästa steg är att börja bygga hotellets två vingar med 75 hotellrum vardera. 

First Hotel Arlanda Airport Drivelab_8

Tidigare har vi berättat om att det är hotellkedjan First Hotels som kommer att driva hotellet i Drivelab Center och kommer att heta First Hotel Arlanda Airport.

First Hotel Arlanda Airport Drivelab_3

"Hotellet tillför området något helt nytt när det gäller hotellstandard"

Hotel-Drivelab_3

 
First Hotel Arlanda Airport, som öppnar dörrarna den 1 september i höst, ska bidra till att göra ARLANDA OCH DRIVELAB STOCKHOLM till en av de mest centrala och attraktiva mötespunkterna i Skandinavien. 

– Hotellet tillför området något helt nytt när det gäller hotellstandard samt utbud av aktiviteter, design och konferenser, säger verkställande direktör för First Hotels, Roar Ingdal.skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Ämnen:

Drivelab HotelDrivelab Stockholm