NYTT NUMMER AV UTBILDNINGSNYTT - UTE NU!

Ämnen:

nyhetsbrevutbildningsnytt

utbildning.2016.01.04

VERKSTAD

Regeringen följer upp kvaliteten på bilverkstäderna

Konsumentminister Per Bolund har kallat branschföreträdare för bilverkstäder och konsumentrepresentanter till ett nytt möte om vilka åtgärder som vidtagits för att förbättra kvaliteten på bilservice och reparationer. Mötet ska äga rum den 5 februari.utbildning.2016.01.08

BRA DRAG PÅ BEGAGNAT

Fler än 1,1 miljoner begagnade bilar såldes under 2015

Under 2015 slog försäljningen av begagnade bilar rekord. Totalt såldes 1 163 754 begagnade bilar i Sverige, en ökning med 4,1 procent jämfört med 2014. Det visar statistik från KVD Bilpriser. Enligt Jonas Björkman, vd på KVD Bilpriser, präglas marknaden av ovanligt stor efterfrågan med högre priser som följd.utbildning.2016.01.06

FILM

En finsk rallykurva – många hårda krascher

I helgen har det körts rally i vårt grannland Finland. I Jarri-Pekka Ralli 2016 var det en kurva som gäckade många av förarna. Häng med så ska du få se!

Utbildningsnytt_läs-mer

 

skriv en kommentar

1 Kommentar

Skriv en kommentar
  1. husni mubarok | jan 16, 2019
    dari beberapa generasi yang berbeda. link 5 distributor plat high tensile sm490ya distributor plat kapal distributor plat stainless ss304 distributor plat stainless ss310 distributor plat stainless ss316 distributor plat sumihard distributor round bar besi aisi 440s45c distributor round bar scm440 distributor steel rail distributor steel sheet pile jual astm a283 c undangan pernikahan kalender Jual besi hollow Jual besi hollow Toko besi siku Toko pipa besi baja sch 40 sch 80 undangan pernikahan bentuk tas Supplier Besi H beam Agen Wiremesh Besi baja Jual plat kapal besi baja Pabrik besi beton master steel ms Supplier besi hollow Supplier besi hollow Toko pipa besi baja sch 40 sch 80 Toko besi hollow undangan pernikahan ada fotonya Supplier Besi Beton Toko Wiremesh Besi baja Supplier plat kapal besi baja Pabrik besi beton ksty Toko besi hollow Toko besi hollow Toko Plat besi Toko besi beton Sni Ulir Polos undangan pernikahan aneh www.sentrabesibaja.com Jual Wiremesh Besi baja Toko plat kapal besi baja Pabrik besi beton krakatau steel Agen besi hollow Agen besi hollow Toko besi h beam Toko besi wf baja undangan pernikahan amplop Pabrik Welded Beam T beam King Queen Cross Castellated Beam Harga Wiremesh Besi baja Agen plat kapal besi baja Pabrik besi beton jcac Pabrik besi hollow Pabrik besi hollow Toko besi wf Toko besi unp undangan pernikahan batik Pabrik Bondek Cor Pabrik Wiremesh Besi baja Pabrik plat kapal besi baja Pabrik besi beton interworld steel is Distributor pipa besi Distributor pipa besi Toko wiremesh Toko besi siku undangan pernikahan murah Pabrik Atap Spandek Sni Distributor Besi Siku Baja  

    Skriv en kommentar

    Ämnen:

    nyhetsbrevutbildningsnytt