FIRST HOTELS TILL DRIVELAB!

Ämnen:

Drivelab HotelDrivelab StockholmFramtiden


First-hotel-Training-Partner-Nordic-AB

FIRST HOTELS KOMMER ATT DRIFTA HOTELLET I DRIVELAB

 
Utvecklingen av DRIVELAB STOCKHOLM fortsätter för fullt och den senaste nyheten är att hotellet som byggs i området kopplas till den norska hotellkedjan First, och kommer att heta First Hotel Arlanda Airport.

First Hotel Arlanda Airport, som öppnar dörrarna under hösten 2016, ska bidra till att göra ARLANDA OCH DRIVELAB STOCKHOLM till en av de mest centrala och attraktiva mötespunkterna i Skandinavien. 

Hotel-Drivelab_3

– Hotellet tillför området något helt nytt när det gäller hotellstandard samt utbud av aktiviteter, design och konferenser, säger verkställande direktör för First Hotels, Roar Ingdal.


Hotel-Drivelab_2

First Hotel Arlanda Airport ligger två minuter från flygplatsen och det 150-rum stora hotellet får rymliga konferenslokaler. Det är anslutet till en av de mest expanderande mötesarenorna för fordonsindustrin i norrra Europa – DRIVELAB STOCKHOLM – och satsar tungt på både affärs- och fritidsresande.

Hotel-Drivelab_1

– Även om First Hotel Arlanda Airport är tätt sammankopplat med DRIVELAB STOCKHOLM, önskar vi nå den breda kundgrupp som finns i anslutning till Arlanda. Därför har det lagts resurser på ta fram designlösningar för gästrum, konferensfaciliteter och restauranger på hotellet, som skall appelera till den moderne resenären, säger Roar Ingdal.

Ansvarig för det nya hotellprojektet och blivande vd är Thomas Bohm, idag vd på First Hotel Norrtull i Stockholm. 

skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Ämnen:

Drivelab HotelDrivelab StockholmFramtiden