SÅ BLIR 2016!

Ämnen:

rekryteringskadecenterDrivelab Hotel4x4 trackDrivelab BIG

Inför-2016


HÄNDELSERNAS ÅR - TERRÄNGBANA, HOTELL OCH DRIVELAB BIG! 

 
Under 2016 händer det extra mycket hos oss på Training Partner. Förutom alla spännande projekt med våra kunder är det några speciella saker som kommer att hända under året. Bland annat byggs det ett nytt hotell hos oss i DRIVELAB CENTER.  

Drivelab Big


1. BYGGET AV DRIVELAB BIG STARTAR!


DRIVELAB växer vidare genom en helt ny stadsdel som öppnar på östra sidan om motorvägen tillsammans med Test Track 1 och 2. Under 2016 bygger Arlandastad en ny avfart norrut på E4:an och i och med det så introducerar de den nya stadsdelen. Första projektet som de genomför är beläget i kvarteret närmast testbanorna i stadsdelens norra del och fokus här blir stora fordon - DRIVELAB BIG.

Läs mer om Drivelab big!



4x4-track-circuit

2. TERRÄNGBANA KLAR Q4 2016 


Just nu håller vi på att bygga en ny 4x4 terrängbana som kommer att ligga i direkt anslutning till Test Track 1. 4x4 Track skapas för att på ett smidigt sätt kunna testa och visa fordons prestanda i terrängunderlag. Banan kommer med sina branta backar och lutande partier att utmana både förare och fordon. Banan beräknas stå klar under 2016.

Läs mer om terrängbanan här!


Drivelab Hotel klart 2016


3. HOTELL KLART 1 SEPTEMBER 2016 

Känns overkligt att allt ska stå klart för våra kunder redan om åtta månader. Då kommer vi för första gången att kunna erbjuda alla våra kunder och deltagare ett komplett paket med utbildning, testbana, lokaler och boende - på en och samma plats.

Läs mer om hotellet här!

Skadecenter-Arlanda-norra-Stockholm


4. NYA SKADECENTER I FULL GÅNG! 


I DRIVELAB har vi byggt framtidens utbildningscenter för skadetekniker - Body Repair Center. Här kommer vi tillsammans med vår partner Car-O-Liner att kunna utbilda skadetekniker för de flesta varumärken när det gäller personbilar och lättare lastbilar. Skadecentret består av tre olika lokaler med separata ingångar. Detta gör det möjligt att köra tre olika utbildningar samtidigt utan att de stör eller påverkar varandra. 

Läs mer om nya skadecenter här!

Nya-talanger


5. NYA MEDARBETARE! 


Vi på Training Partner hjälper företag i fordonsbranschen att accelerera sin kompetens. Med andra ord: vår uppgift är att göra våra kunders medarbetare till stjärnor. Nu söker vi fler talanger som kan hjälpa våra kunder att bli ännu bättre! 


NU SÖKER VI

Teknikutbildare
Projektledare
Affärsutvecklare


skriv en kommentar

1 Kommentar

Skriv en kommentar
  1. Akki12 | dec 14, 2018
    Some memories are not remember after a some time if you are know the use and read the content of the website if you are click defrag windows 10  the new roils and follow some easy instruction of the website regarding.

    Skriv en kommentar

    Ämnen:

    rekryteringskadecenterDrivelab Hotel4x4 trackDrivelab BIG