SE BILDERNA PÅ VÅRT NYA SKADECENTER

Ämnen:

utbildningDrivelab Stockholmskadecenter

Training-Partner-Skadecenter_1

I DRIVELAB UTBILDAR VI FRAMTIDENS SKADETEKNIKER


I DRIVELAB STOCKHOLM har vi byggt framtidens utbildningscenter för skadetekniker - Body Repair Center. Här kommer vi tillsammans med vår partner Car-O-Liner att kunna utbilda skadetekniker för de flesta varumärken när det gäller personbilar och lättare lastbilar. 

Ladda ner som pdf här!

Här utbildar sig skadetekniker för olika bilmärken för att kunna ta hand om skadade och krockade bilar på ett säkert och miljömedvetet sätt. Vi kommer att köra utbildningar i allt ifrån skadeberäkning och limteknik till att räta ut ramar. Allt enligt märkenas egna standards. 

Skadecentret består av tre olika lokaler med separata ingångar. Detta gör det möjligt att köra tre olika utbildningar samtidigt utan att de stör eller påverkar varandra. 

"Utbildningar i framtidens skadereparationer och skadeberäkningsprocesser."


Satsningen på ett nytt skadecenter i norra Stockholm beror på att efterfrågan på den här typen av utbildningar har ökat de senaste åren. Idag byggs bilar med avancerat material och nya tankesätt, vilket gör reparationerna till en större utmaning. 

Alla våra utbildningar görs i samarbete med Car-O-Liner - en global leverantör av högkvalitativa, teknologiskt avancerad reparationsutrustning för fordonsindustrins ettermarknad.  

"Alla våra utbildningar görs i samarbete med car-o-liner."


För oss på Training Partner är det otroligt kul att nu kunna erbjuda den här typen av utbildningar. Vi vet att rätt utbildning i skadeteknik är otroligt viktigt.  Att göra rätt skadeanalys och ett rätt skadejobb på en bil är ett svårt jobb som kräver rätt kompetens. 

NYA SKADECENTER

Plats: DRIVELAB CENTER
Yta: 900 kvadratmeter
För personbilar och lätta lastbilar
3 separata utbildningslokaler med tillhörande teorisalar

NÅGRA AV VÅRA UTBILDNINGAR

Body Fast Repair
Limteknik
Skadeberäkning
Ram

Vill du veta mer? Kontakta Kattarina Lundborg
kattarina.lundborg@trainingpartner.se
+46 70 601 92 34


Training-Partner-Skadecenter_5

Training-Partner-Skadecenter_3

Training-Partner-Skadecenter_10

Training-Partner-Skadecenter_8

Training-Partner-Skadecenter_4

Training-Partner-Skadecenter_7

Training-Partner-Skadecenter_2

Training-Partner-Skadecenter_12

Training-Partner-Skadecenter_9

Training-Partner-Skadecenter_6

Training-Partner-Skadecenter_11

skriv en kommentar

3 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. Akki12 | dec 14, 2018
  If you are new user of the window10 and you are not sour the use of this website and you are get the more information are available on this website how do i get my computer windows 10  if you are enjoy the anytime and anywhere of the life using confirmation are be positive.
 2. Tom | dec 14, 2018
  If you are give a one commend and you are enjoy the working on a same time you are know the conform you are know the more information are <a href="http://commandpromptwindows10.com">windows command prompt</a> thanks for this post.
 3. Akki12 | dec 14, 2018
  You are not conform the use of the function on demand there are person are help this website <a href="http://changeringtoneinwindows10mobile.com">add custom ringtone in windows 10</a> if you are like the working of the website to share the link of the website because there are more person are need the help of the window10 and you are require the help of the website to enjoy the work.

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  utbildningDrivelab Stockholmskadecenter