HÄR BYGGS DET VIKTIGASTE HOTELLET FÖR SVENSK FORDONSINDUSTRI

Ämnen:

Drivelab StockholmDrivelab Hotel

Drivelab-Hotel_A


OM 9 MÅNADER KAN DU CHECKA IN I DRIVELAB HOTEL I ARLANDA


Bygget av DRIVELAB HOTEL går i en rasande fart. Nu är markarbetet klart och ett stålskelett har börjat resa sig mot himlen. Känns overkligt att allt ska stå klart för våra kunder redan om sju månader. Vi kommer då för första gången att kunna erbjuda alla våra kunder och deltagare ett komplett paket med utbildning, testbana, lokaler och boende - på en och samma plats.

"Ett hotell byggt för utbildning och lansering i fordonsbranschen"Än så länge är det inte officiellt hur hotellets interiör kommer att se ut. Vi hoppas att kunna presentera bilder på hur lobby, restaurang, bar och rummen kommer att se ut inom loppet av cirka två månader. Till dess får ni stå ut med några härliga byggbilder! 

Läs mer om Drivelab Hotel här!


Drivelab Hotel klart 2016

Drivelab-Hotel_B

Drivelab-Hotel_C

Drivelab-Hotel_D

Drivelab-Hotel_E

Drivelab-Hotel_F

Drivelab-Hotel_G

Drivelab-Hotel_H

skriv en kommentar

1 Kommentar

Skriv en kommentar
  1. shubham | dec 11, 2018
    Here you will be able to find out ways for knowing how to find clipboard in windoows 10 as it is very necessary to work smoothly and efficiently. So try out for once surely you will be having all useful information by which your work will be all easier.

    Skriv en kommentar

    Ämnen:

    Drivelab StockholmDrivelab Hotel