NYHETER - ANPASSADE FÖR DIG!

Ämnen:

utbildningkompetensutvecklingnyhetsbrev

Nyhetsbrev


ENKELT SÄTT ATT HA KOLL PÅ VAD SOM HÄNDER I DIN DEL AV FORDONSBRANSCHEN


Idag händer det otroligt mycket i fordonsbranschen - och på många olika håll. Nu har vi tagit fram tre olika nyhetsbrev till dig som vill hålla dig uppdaterad på vad som händer i branschen. 

Då är information inte bara ”bra att ha” utan viktigt och nödvändigt. Syftet med våra nyhetsbrev är att hjälpa dig att ständigt hålla dig uppdaterad på vad som händer i branschen och vad som händer i din del av den.

Vi hoppas att du hittar något som passar just dig.

VÅRA TRE NYHETSBREV


NYHETS-TACO!

NYHETSSAMMANFATTNING AV VECKAN SOM GÅTT - VARJE FREDAG

Med vår nyhetssammanfattning får du koll på vad som händer och har hänt i fordonsbranschen den senaste veckan - i Sverige och i världen. Varje fredag landar en sammanfattning av veckans alla spännande branschnyheter i din inbox.
skicka mig min nyhets-taco!
 

UTBILDNINGSNYTT

FÖR DIG SOM VILL HA KOLL PÅ VAD VI ERBJUDER - VARJE MÅNDAG

Nyhetsbrevet för dig som vill hålla dig uppdaterad över vilka utbildningar vi erbjuder företag i fordonsbranschen. Läs om alla våra senaste utbildningar och vilka datum som är aktuella. Här får du information om allt ifrån utbildning i verkstadsjuridik och ledarskap till utbildningar i el och elektronik. 
skicka mig utbildningsnytt!

 

BESIKTNINGSNYTT

FÖR DIG SOM ARBETAR MED BESIKTNING - VARJE ONSDAG

Nyhetsbrevet för dig som arbetar med fordonsbesiktning. Med det här nyhetsbrevet håller du dig uppdaterad på vad som händer i branschen när det gäller nyheter, föreskrifter och datum för aktuella utbildningar. Här hittar du allt som kan vara av intresse för dig som vill veta vad som händer när det gäller fordonsbesiktning.
skicka mig besiktningsnytt!
 

skriv en kommentar

1 Kommentar

Skriv en kommentar
  1. vedant | dec 10, 2018
    Hello everyone i am here and share a new game information,friends this is mahjongg dimensions free online  so,try this game and invite your friends and classmate.

    Skriv en kommentar

    Ämnen:

    utbildningkompetensutvecklingnyhetsbrev