SÅ BLIR DIN LANSERING ETT LYFT FÖR DINA FORDON

Ämnen:

utbildningProduktutbildninglansering

Billansering

VI KAN EVENT OCH LANSERING I FORDONSBRANSCHEN


För dig som ska lansera en ny produkt för dina säljare och tekniker gäller det att få ut alla argument på rätt sätt. Och framför allt – att göra dina medarbetare till goda ambassadörer. När vi lanserar nya fordon får säljare och tekniker lära känna den nya produkten och kan på ett säkert sätt jämföra den med konkurrenterna. Det handlar om att skapa rätt känsla. 

"VI SKAPAR ETT PROFESSIONELLT TEAM MED RÄTT ENERGI OCH RÄTT KOMPETENS"


Det är viktigt att varje lansering har en tydlig koppling till din verksamhet – att alla kan ta med sig kunskapen hem och förvandla den till verklighet. Vi vet att en lyckad lansering handlar om att leverera en nyttig och användbar upplevelse till deltagarna. En bra lansering gör skillnad. 

Läs mer om hur vi gör det! 
 

skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Ämnen:

utbildningProduktutbildninglansering