OM ETT ÅR ÄR HOTELLET KLART!

Ämnen:

FramtidenDrivelab HotelDrivelab Stockholm

Hotell Drivelab Stockholm


SNART ÄR HOTELLET PÅ PLATS! 

Alldeles intill vårt Training Center byggs just nu ett hotell med cirka 150 rum. I maj togs det första spadtaget av Drivelab Hotel, och just nu är arbetet med grundläggning och markinstallation i full gång. I december kommer hotellets stomme att resas och i början av nästan år kommer alla modulerna med hotellrummen att installeras. Otroligt spännande! 

"Hotellet blir en ​central pusselbit i mötesarenan Drivelab Stockholm" 


Hotellet är anpassat för utbildningar och events kommer såklart att hålla samma höga standard som vårt övriga Training Center. På bottenvåningen kommer det att ligga en restaurang som kan ta upp till 350 gäster samtidigt vid frukost, lunch och middag. 

skriv en kommentar

1 Kommentar

Skriv en kommentar
  1. Himanshu mishra | dec 24, 2018
    I have a question in my mind that how to find computer specs windows 10 operating system in easiest way without facing any trouble.

    Skriv en kommentar

    Ämnen:

    FramtidenDrivelab HotelDrivelab Stockholm