SÅ FÅR DU EN BILKÖ ATT FÖRSVINNA!

Ämnen:

videodriver trainingsmart bilkörningSMART KILLE HAR KNÄCKT KODEN!


Här är ett bra klipp med en kille som har insett att det går att förhindra bilköer om man som bilförare lämnar en rejäl lucka framför sig. På så sätt behöver folk som byter fil inte bromsa upp och hindra trafiken bakom, utan kan istället enkelt smita in i luckan. En annan stor fördel är att din körning blir extremt mycket mer bränslesnål än om du skulle köra den traditionella taktiken med att tränga dig in i varje fil. 

Tills dess att självkörande bilar blir verklighet så är ju detta en ganska bra strategi att ha ute på vägarna. 

(Klippet är från 2008 men vi kan lova att strategin fungerar även på nya bilar) 

skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Ämnen:

videodriver trainingsmart bilkörning