VI TROR INTE PÅ TALANG

Ämnen:

kompetensutvecklingträningutbildning

Training Partner -tror-inte-på-talang

TRÄNING - NYCKELN TILL ATT BLI BÄST!

 
Om du inte tränar inför ett maratonlopp kommer du sannolikt inte heller lyckas slutföra det. Om du inte tränar på att möta en missnöjd kund, så kommer du aldrig att bli riktigt bra på det. Om du inte tränar på att sälja den där nya produkten kommer du sannolikt inte heller bli särskilt bra på det.   

MATCH VARJE DAG

 
Till skillnad från en elitidrottare så spelar du match på jobbet varje dag. Även om det såklart inte finns möjlighet att träna 30 timmar i veckan, är vi övertygade om att några få timmars investering varje månad skulle få er att vinna många fler matcher än vad ni gör idag. Skräddarsydda träningsprogram för varje medarbetare med syftet att skapa högre kunskap och ett starkare självförtroende – allt för att lyfta ert företag.

VI TROR INTE PÅ TALANG

 

Vi har arbetat med kompetensutveckling inom fordonsbranschen sedan 1994. Vi tror inte att man som företag kan förlita sig på att medarbetare har ”talang” när det gäller att sälja nya produkter eller lära sig nya system. Det handlar om träning. Träning som kommer att göra att du som medarbetare får högre utväxling av ditt arbete på både ett personligt och yrkesmässigt plan. 


LÄS ÄVEN:


"5 viktiga saker för dig som planerar utbildning för dina medarbetare"

skriv en kommentar

1 Kommentar

Skriv en kommentar
  1. martin garix | nov 03, 2018
    Hello everyone i am here and welcome to this site and today we will be learn in this post how do i clear clipboard history in my computer how to find clipboard history in windows 10 here the fully guide help you any problem.

    Skriv en kommentar

    Ämnen:

    kompetensutvecklingträningutbildning