FILM: SÅ GÅR DET TILL NÄR VI LANSERAR EN BIL

Ämnen:

Test Track 1videolanseringeventDrivelab Stockholm

FÖLJ MED PÅ LANSERING!

Vi tycker att det roligaste som finns är att lansera nya bilar. I Arlanda har vi byggt Nordens mest moderna mötesplats för fordonsindustrin med testbana och Training Center - en specialbyggd konferensanläggning för utbildning och lanseringar av fordon. Här är en film om hur det kan se ut när vi lanserar en ny bil i Drivelab Stockholm. 

"Specialbyggd konferensanläggning för fordonsindustrin"

skriv en kommentar

2 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. Tinley Yandel | nov 07, 2018

  Cars are simply inanimate vehicles of transportation, nothing additional. Det er de midler som den motive kraft bakom hjulet velger å bruke dem som gjør dem trygge eller usikre. det samme vil være det samme for den andre inanimate vi har tilgang til i våre daglige liv.SameFor den andre inanimate har vi tilgang til i vores daglige liv. <a href="https://www.essaymania.co.uk/write-my-essay">https://www.essaymania.co.uk/write-my-essay</a>

 2. martin garix | nov 03, 2018
  Hello everyone i am here and share a new game information,friends this is Mahjong connect online Mahjongg connect free online so,try this game and invite your friends and classmate.

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  Test Track 1videolanseringeventDrivelab Stockholm