5 ANLEDNINGAR ATT LANSERA DIN BIL I DRIVELAB STOCKHOLM!

Ämnen:

Test Track 1lanseringeventDrivelab Stockholm

Lansera bil i Drivelab Stockholm

VARFÖR SKA DU LANSERA DIN BIL I ARLANDA?

 
Vi vet att val av plats är en av de absolut viktigaste punkterna när man genomför en lansering. Det ska vara lätt att resa dit, den ska vara representativ och ha en standard som går i linje med ditt varumärke. Att ni kan forma innehåll och workshops som ni vill.

Fördelarna att ha hela lanseringen samlad på en enda plats förenklar oerhört när det gäller logistiken med fordon och människor - något som i sin tur säkrar kvalité och budget. När vi öppnade upp dörrarna till BMW Group Training Center i november 2011, så var platsen en avgörande punkt. Närheten till Arlanda är livsviktig. Både för oss och våra kunder. 

Att  lansera ett fordon där både lokaler och testbana ligger på samma plats skapar bra synergieffekter. Det förenklar för planeringen - eftersom alla bilar, material och människor ska till ett och samma ställe. Det förenklar för deltagarna under lanseringen - inga stora sträckor att förflytta sig på.

Här har du 5 anledningar till varför vi tycker att du ska lansera din bil i Drivelab Stockholm. 


1. 5 MINUTER FRÅN ARLANDA FLYGPLATS

 
Vår konferensanläggning och testbana ligger endast 5 minuter från Arlanda flygplats. Detta sparar enorm mycket tid för deltagarna och pengar till företagen som anlitar oss. Många av våra deltagare flyger hit på morgonen och sedan hem på eftermiddagen till sin respektive ort i Sverige. På så vis slipper de att hamna i bilköer och långa tågresor med allt vad det innebär med förseningar och tid.

2. TRAINING CENTER - PERFEKTA LOKALER

 
Infrastrukturen i Drivelab Stockholm är skapad för att underlätta logistik av människor och fordon. Inte minst för att skapa fantastiska och spännande miljöer. Här kan du njuta av en 7000 kvadratmeter stor konferensanläggning som är fullständigt anpassad för fordon av olika slag. När det gäller upplägg så är det du och din fantasi som sätter gränserna för vad du vill skapa hos oss. I alla våra lokaler är det såklart möjligt att ta in bilar. 

3. ARLANDA TESTBANA - TEST TRACK 1

 
Fem minuter från vårt Training Center ligger Test Track 1. En smart testbana uppdelad i två olika delar: Dynamic Course och Test Area. Banan kan anpassas och delas upp för flera grupper, så du kan utföra förarutbildningar, fordonstester och enskilda övningsmoment samtidigt. 

4. ARLANDA TERRÄNGBANA - 4X4 TRACK (2016)

 
Just nu väntar vi på tillstånd från myndigheterna för att få börja bygga en ny terrängbana som kommer att ligga i direkt anslutning till Test Track 1. 4x4 Track skapas för att på ett smidigt sätt kunna testa och visa fordons prestanda i terrängunderlag. Banan kommer med sina branta backar och lutande partier att utmana både förare och fordon. 4x4 Track beräknas stå klar under 2016.

5. HOTELL (2016)

 
Alldeles intill vårt Training Center byggs just nu ett hotell med cirka 150 rum. Hotellet är anpassat för utbildningar och events kommer såklart att hålla samma höga standard som vårt övriga Training Center. På bottenvåningen kommer det att ligga en restaurang som kan ta upp till 200 gäster samtidigt vid frukost, lunch och middag. Vi är övertygade om att hotellet kommer att ge våra deltagare en fantastisk upplevelse. Hotellet står klart under hösten 2016.

Om du ännu inte besökt Drivelab - klicka här för att boka visning! 

skriv en kommentar

4 Kommentarer

Skriv en kommentar
 1. jocisub 66 | nov 25, 2018
  PayMyDoctor is powered by Allscripts Healthcare Solutions, Inc. Allscripts is an American company that provides physician practices, hospitals <a href="https://paymydoctor.info/www-paymydoctor-com/">paymydoctor.com</a>
 2. ankit saini | okt 23, 2018
  Actually this is transformed websites because in the early time user used it for the get help and blogging of the website but now this used for the free euchre next purpose of the play euchre free online.
 3. Missing user | aug 28, 2015

  test2

 4. Missing user | aug 28, 2015
  test

  Skriv en kommentar

  Ämnen:

  Test Track 1lanseringeventDrivelab Stockholm