teknikutbildare

Nu söker vi Sveriges bästa teknikutbildare!

Älskar du ny teknik? Och framför allt, älskar du att få andra människor att förstå den? Då bör du läsa vidare. 

 

HUR SER DIN ARBETSDAG UT?

Din uppgift som teknikutbildare hos oss på Training Partner, är att se till att de tekniker du utbildar är rätt rustade för den verklighet som de möter varje dag. Du ska anpassa utbildningen för att den ska matcha respektive varumärke och deltagare så bra som möjligt. Du älskar ny teknik, och framför allt älskar du att få andra människor att förstå den och tycka den är spännande.

OM FÖRETAGET

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fordonsbranschen. I och med vårt nya konferenscenter och testbana vid Arlanda har vi specialiserat oss på att utföra utbildningar, lanseringar, events och mässor. På vårt andra Training Center i Västerås utbildar vi landets alla besiktningsingenjörer och besiktningstekniker - på både lätta och tunga fordon. Idag har vi cirka 75 anställda och uppdrag i hela Europa. I vår produktportfölj har vi allt ifrån öppna till företagsspecifika utbildningar i allt från ledarskap och praktisk verkstadsjuridik till el och elektronik och avancerad förarutbildning.

VEM TRIVS HÄR?

Du har en kundsyn som innebär att du alltid sätter kunden i fokus och tillsammans med dem skapa ett framgångsrikt företag med mycket gott anseende. Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Du kommer att utveckla utbildningskoncept och genomföra utbildningsinsatser mot våra olika partners inom fordonsbranschen. Som teknikutbildare har du en mycket god teknisk bakgrund med en flerårig erfarenhet som mekaniker/tekniker. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta med personbilar, men vi söker även dig som har erfarenhet från arbete med tunga fordon då detta är ett område där efterfrågan ökar från vara kunder. Du drivs av ordning och reda och har mycket god datavana och är van att jobba i Office-paketet. Framför allt behärskar du Powerpoint på dina fem fingrar. Vidare är du en god administratör och datoranvändare och du behärskar svenska och engelska såväl i tal som i skrift. Vi kräver att du är strukturerad, noggrann och flexibel och att du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du har en utpräglad social kompetens och ser det som stimulerande att möta nya människor. Du är en driven person med en stark strävan att hela tiden utveckla dig själv inom ditt yrkesområde. Anställningsorten är Arlandastad men du kommer till stor del att arbeta hos våra kunder vilket innebär att du ska vara flexibel vad gäller resor.

Urval sker löpande då tjänsten kommer att tillsättas snarast. 

Skicka in cv och personligt brev och skriv "Ansökan teknikutbildare” i ämnesraden.

ansök här

interactor

Ny tjänst

Interactors

Är du en av våra nya digitala Interactors? 
Läs mer här!
600X258-01

LEDIG TJÄNST

Ledarskapstränare

Driven ledarskapstränare som älskar affärer!
Läs mer här
nyhetsbrev
blogg
Filmen-om-oss-puff

Se filmen om oss

Nyfiken på vad vi gör?

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom fordonsbranschen.
Se filmen!
Lansering av bil

Produktlansering och event

Vi skapar upplevelser

Vi förverkligar dina idéer och skapar rätt fokus när det gäller events och lanseringar.
Läs mer här!
karriar

Work with us!

Karriär

Motivation, driv och upplevelser. Kanske är du en av oss?
Läs mer!
testbana

Test Track 1

Upplev vår testbana

En testbana utöver det vanliga, byggd för att utmana alla typer av fordon och förare. 
Läs mer här!
experience-in-motion

Experience in motion

Experience in motion

På Training Partner står inte upplevelsen i centrum. Det gör du.
Läs mer!